“Klubom ne može da vaskrsne putem mejla”

0

O promjenama u fudbalskom klubu Partizan govorio je fudbaslki analitičar Rade Bogdanović.

On je bio gost u emisji ” Podne” na televiziji Una

– Neka Rasim izbaci, za početak, ako smijem da sugerišem, koliko su para menadžeri uzeli u posljednjih osam godina i bivši igrači para smotali. Ne može mene niko da ubijedi da drvo od igrača platite 40-50.000 eura mjesečno ili platite toliko velika obeštećenja. Izbacite te stavke u javnost, pa će i navijači i narod da sudi – rekao je Bogdanović.

Prokomentarisao je i dolazak legendarnog fudbalera Predraga Mijatovića u Partizan ali i činjenicu da će i dalje živetu u Madridu.

– Koliko može Mijatović da im donese ako živi u Madridu? Da li može klub da vaskrsne putem mejla i telefonskih poziva? To mi se malo ne uklapa, ali dobro. Mislim da je to jedan ozbiljan trik. Nije gospodin Rasim Ljajić džaba političar, tražio je veliko ime, želio je da smiri navijače i javnost, ali kažem, nagledao sam se legendi u ovoj državi koliko hoćete. Oni su Privremeni organ koji će do aprila ili maja da osposobi rad klupskih organa. Ovdje se menja iz dana u dan, a ne u šest mjeseci ko će tu da ostane, poručio je Rade Bogdanović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here