Golgeter Petrovca sam na vrhu

0

Matija Šćepanović, napadač Petrovca, trenutno se nalazi na vrhu liste strijelaca u crnogorskoj Prvoj omladinskoj ligi sa sedam postignutih golova. Njegova sjajna forma osigurala mu je prvo mjesto ispred igrača poput Andreja Kostića i Dragutina Šaranovića iz Budućnosti, koji prate sa po šest golova.

Šćepanović je ključni igrač za Petrovac ove sezone, doprinoseći značajno svojim golovima i konstantnošću u napadu. Njegova efikasnost pred golom ne samo da je pomogla Petrovcu u borbi za bodove, već ga je istakla kao jednog od najubojitijih napadača u ligi. U isto vrijeme, Andrej Kostić i Dragutin Šaranović iz Budućnosti, kao i Jagoš Roganović iz OFK Mladosti, takođe su u samom vrhu sa šest golova i drže pritisak na lidera liste.

Na listi se takođe ističu Alen Bišević iz Mornara i Matija Nikčević iz Sutjeske sa po pet golova, dok su igrači poput Lazara Vujisića (Dečić) i Miloša Nišavića (Mornar) sa po četiri gola prisutni u trci za vrh.

Kako sezona odmiče, trka za najboljeg strijelca postaje sve napetija, a Šćepanovićeva forma će sigurno biti od ključne važnosti za Petrovac u narednim kolima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here