Zeta se priprema na “Trešnjici”, ništa od puta na Zlatibor?

0

Fudbaleri Zete se uveliko pripremaju za narednu sezonu.

Kada su “vukovi” krenuli sa pripremama iz kluba je najavljeno da će se otputovati na pripreme, najvjerovatnije u staru bazu Zlatibor.

Međutim, prema nezvaničnim infomacijama našeg portala, zbog nedostatka finansijskih sredstava Zećani prvi put u posljednjih petnaestak godina neće putovati na srpsku planinu.

Takođe, što se pojačanja tiče za sad su angažovana samo dva fudbalera, a nema naznaka da će redove prvog šampiona Crne Gore pojačati fudbaleri sa kojima bi Zeta jurila vrh tabele…

Ono što je dobro za tim iz Golubovaca jeste da klub za sada nijesu napustili fudbaleri koji su najavili odlazak Vujačić, Cavnić, Milojko… Ali, postavlja se pitanje ukoliko neko od njih ode, da li će stići adekvatna zamjena.

Ono što je sigurno, jeste da će Nikola Krstović napustiti “Trešnjicu” ali njegova nova destinacija je za sada nepoznata.

USKORO POSTAVLJANJE STOLICA I INSTALACIJA REFLEKTORA

Uskoro će na tribini stadiona “Trešnjica” krenuti postavTrešnjicaolica (stare stolice sa stadiona “pod Goricom“). Očekuje se da će biti postavljeno oko 3000 stolica… Takođe, uskoro će početi i instalacija reflektora.