Crnogorski reprezentativac potpisuje za PAOK

0

Najskuplji igrač u istoriji Levantea napušta klub nakon samo šest mjeseci zvuči nemoguće, ali mediji u Grčkoj su prilično ubijeđeni da je informacija tačna.

foto: FSCG

I plasirali su je u etar…

Dakle, radi se o našem Nikoli Vukčeviću Điđo je na meti PAOK-a!

Solunska “sedma sila” piše da “crno bijeli” traže defanzivnog vezistu nakon što je švedski vezista Pontus Vernblom završio sezonu zbog povrede, a u fokusu vicešampiona Grčke je 27-godišnji Podgoričanin.

Navodno, PAOK se nada pozajmici do kraja sezone sa opcijom da se tada otkupi ugovor, ali problem je što Levante traži previše novca. Međutim, opet navodno “crno bijeli” neće tako lako odustati od reprezentativca Crne Gore.

Popularni Điđo je ljetos iz Brage u transferu vrijednom devet miliona eura stigao u predrgađe Valensije, ali je do sada odigrao samo sedam utakmica (šest u Primeri, jednu u Kupu) što zbog povrede, što zbog činjenice da je ljetos među posljednjima stigao na pripreme Levantea, jer se odugovlačilo sa prelaskom…

PAOK je trenutno lider grčke Super lige, a u borbi za šampionski lovor su im prijeko potrebni kvalitetni igrač. Stručni štab na čelu sa trenerom Razvanom Lučeskuom je odabrao upravo Vukčevića da čuva sredinu.

izvor: dnevne novine