Najjače kvote, najbolja zabava, bonusi I pregršt mogućnosti za zaradu te čekaju ovog vikenda u MERIDIANU!

0

Iz Meridianove ogromne ponude izdvajamo par preporuka za vikend:

KOLN – DORTMUND

Meridianov tip 2&GG

Keln koji u ovaj meč sa kvotom preko 6,8 ulazi kao autsajder ipak igra na svom terenu i pokušaće parirati sjajnom rivalu Dortmundu čija je pobjeda u Meridianu kotirana 1,4. Dortmund je odličan na početku sezone i vidljivo je kako lako postiže golove, tako da očekujemo napadački fudbal i odlične goste u ovom meču. Ako domaćin donekle uspije uzvratiti, dobićemo goleadu stoga je Meridianov predlog za ovaj duel 2&GG sa extra kvotom preko 2.7

AsASTON VILLA – EVERTON

Meridian tip  dupla opklada 12&3+

U skladu s ambicijama Everton na kojeg je Meridian postavio kvotu 2.30 je odlično započeo sezonu pa su neporaženi u prva dva kola i osvojili su četiri boda. Aston Vila čija je pobjeda “nagrađena” sa 3,05 nisu dobro počeli sezonu i izgubili su oba meča, iako su oba puta postizali gol. Meridianov predlog za ovaj duel je dupla šansa 12i3+ sa koeficijentom preko 2.

LIVERPOOL – ARSENAL

Meridian tip 1&3+

Subota je rezervisana za susret između Liverpula I Arsenala, gdje će Tobdžije pokušati da zaustave čuvene Crvene. Kvota na apsolutne favorite- Liverpul je 1,52, ipak ako Tobdžije uspiju da zaustave Liverpool na Einfildu za njihov takav podvig dobijaš nevjerovatnu kvotu 6,15. Meridianov predlog za ovaj duel je 1&3+ sa kvotom 1,95.

PARMA – JUVENTUS

Meridian tip 2-2&3+ Italijanska Serija A ovog vikenda donosi meč između Parme I Juventusa. Da li će Krstaši imati neku specijalnu taktiku, pomoću koje će pokušati da se suprotstave Staroj dami I odnesu pobjedu? Ukoliko dođe do toga u Meridianu se pobjeda Parme plaća astronomskom kvotom 9,0. Ipak Meridianov predlog nza ovaj meč je 2-2&3+ sa kvotom 2,86

Pored nevjerovatne ponude I fantastičnih kvota Meridian je spremio I promociju Produženi vikend u Meridianu, a sa promocijom dolaze i bonusi! Naime ako u periodu 23. avgusta do 26. avgusta uplatite 5€ depozita i iskoristite ga za odigravanje tiketa imate šansu da osvojite bonus od 10€.