MERIDIANBET: Prijateljski meč donosi sjajne kvote

0

Njemačka – Argentina
Prijateljska utakmica između dva velikana koji su odigrali puno velikih utakmica na svjetskim prvenstvima.

Njemci za sada drže stvari pod kontrolom, iako su imali neočekivani poraz na svom terenu od Nizozemske koja ih je pobijedilarezultatom 4:2. Njemcima će ovaj meč biti priprema za gostovanje u Estoniji, u okviru kvalifikacija za EP. Dosta igrača je otkazalo i neće igrati u ovom meču, a neki koji će igrati imaju problema s apovredama.

Argentina je ovog ljeta igrala kontinentalno prvenstvo i osvojili su treće mjesto na Copa America. Nisu bili sjajni, u grupnoj fazi su već imali problema, jedan poraz jedan neriješen meč i onda pobjeda zaprolaz. Messi je suspendovan i neće igrati u ovom meču, a neće biti još ni Aguera i Lo Celsa.

Ove dvije selekcije su se poslednji put sastale u prijateljskom meču 2014. godine i pobjedu je odnijela Argentina rezultatom 4:2.

I jedna i druga selekcija imaju probleme sa sastavom igrača, ali bez obzira na to očekujemo da će odigrati jedan dobar meč.  Ovaj meč nema neki veliki značaj kada su rezultati u pitanju. Očekujemo da će se mreže na obje strane tresti.

Merdianbet je spremio ponudu i sjajne kvote na ovaj meč. Ukoliko tipujete na domaćina meridianbet ti daje kvotu 1,88 a ukoliko mislite da gosti mogu doći do pobjede meridianbet daje nevjerovatnu kvotu 4,10.

U ponudi kod meridianbet-a imate veliki izbor igara na ovaj meč, odaberite svoju dobitnu i osvojite novac.