Meridianbet brzi tiket za Ligu Evrope!

0

Večeras na programu imamo 23 meča Lige Evrope. Meridianbet je analizirao 5 i sastavio tiket za vas.

Vaše je samo da posjetitie sajt meridianbet.me i odigrate ovaj tiket. Ukupna kvota na tiketu je 70.70, a kod brzog tiketa je #54219

Kluz-Ren

Za Kluz ova utakmica znači veliki korak ka prolazu u dalji dio takmičenja. Ren je oslabljen sa neigranjem dva igrača zbog crvenih kartona iz prethodnog meča koji su izbubili od Kluza sa rezultatom 0:1. Tako da Meridianbet stavlja na tiket kvotu 2.45 da ce Kluz i ovaj meč riješiti u svoju korist.

Lask Linc-PSV

Prosli meč odigran ne popolarnim rezultatom 0:0. Rezultat ne govori pravo stanje ekipa na terenu jer je bilo mnogo neiskorištenih šansi sa obje strane. Meridianbet smatra da se toliko šansi ne može promašiti u dva meča i daje kvotu 2.03 na igru GG&3+ za ovaj meč.

Standard Lijez-Eintraht Franfurt

Eintraht igra na visokom nivou nekoliko zadnjih godina dok Standard se tek ove godine vratio u vrh tabele belgijske Jupiter lige. Obije ekipe su pokazale kako se igraju utakmice na više golova. Tako će biti i večeras i pobijediće onaj koji da više pogodaka. Meridianbet daje kvotu 3 na igru da bude najmanje 2 gola u prvom poluvremenu i da se meč završi sa 4 ili više golova (I2+&4+

Braga-Besiktas

Braga sjajno počela takmičenje i lider je grupe K dok Besiktas jos nema pobjedu u takmičenju ove sezone. Prošli meč na gostovanju Besiktasu Braga je riješila u svoju korist rezultatom 2:1. Meridianbet prognozira da ni ovaj meč neće izgubiti ali da će primiti gol (1X&GG). Kvota za ovu igru je 2.13.

Wolfsburg-Gent

Lideri grupe I. Prošli meč veoma uzbudljiv i završen rezultatom 2:2. Gent je došao do remija u 94′ minutu igre. Wolfsburg sprema osvetu i očekujemo opet spektakularan meč i mnogo golova sa obije strane. Meridianbet daje kvotu 2.16 da bar jedan od timova stigne do 3 gola (D3+ ili G3+).

Samo u Meridianu! Brzi tiket, bez čekanja u redu!