Miličković objavio spisak

0

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Boris Miličković odabrao je ekipu za kvalifikacioni turnir elitne runde kvalifikacija za odlazak na U17 Evropsko prvenstvo koji će od 28. marta do 2. aprila biti održan u Poljskoj.

foto: fscg.me

Našu zemlju će na turniru elitne runde predstavljati – golmani: Carević Lazar (Grbalj),Milović Maksim (Crvena zvezda, Srbija); odbrana:Krulanović Radule (Sutjeska), Prenkočević Martin,Kumburović Nikola, Drinčić Miloš (Budućnost),Jablan Jovan (Lovćen), Ceklić Zvonko (Zeta); vezni red: Terzić Vasilije, Stijepović Ognjen(Budućnost), Jovanović Nebojša (Mladost), Leković Danilo (Mornar), Marušić Aleksa (Sutjeska),Vukotić Ilija (Grbalj), napad: Zečević Miloš(Rudar), Piranić Deni (Mladost), Damjanović Božidar (Grbalj), Grubač Sergej (Apoel, Kipar).

Pored domaće selekcije, Crna Gora će na svom debitantskom nastupu u ovoj fazi takmičenja za protivnike imati reprezentacije Republike Irske i Srbije. Prije odlaska na turnir naša selekcija će odraditi četvorodnevne pripreme u Podgorici. Prvu utakmicu Crna Gora će igrati protiv domaćina 28. marta u Varšavi, dva dana kasnije odmjeriće snage sa Republikom Irskom u Siedlceu, gdje će 2. aprila odigrati i posljednji meč na turniru, protiv selekcije Srbije.

– Tokom priprema ćemo raditi na tome da ispravimo greške uočene na utkmicama sa Bosnom i Hercegovinom, kao i na što boljoj pripremi za prvu utakmicu u kojoj se sastajemo sa domaćinom turnira, selekcijom Poljske. Pratili smo pripreme naših rivala za turnir, gledali njihove kontrolne utakmice i ono što je primjetno jeste da su sve tri ekipe izuzetno kvalitetne i njima prepuštamo ulogu favorita. Mi ćemo se pripremiti da pružimo što jači otpor, ali i da iskoristimo šanse koje nam se eventualno ukažu na ovim utakmicama – rekao je naš selektor Boris Miličković.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 22. mart u Trening kampu FSCG u 11 časova, gdje će odraditi i prvi trening u sklopu priprema za kvalifikacije.

Izvor: fscg.me