Drašković: Nadam se da ćemo protiv Republike Irske imati više sreće

0

Kadetska reprezentacija Crne Gore minimalnim porazom od Izraela započela je nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Uprkos krajnjem rezultatu, ekipa Slobodana Draškovića prikazala je dobru partiju, stvorivši nekoliko dobrih šansi za gol. Međutim, sreća ovog puta nije bila saveznik ,,sokola“.

Šteta zbog rezultata u ovoj utakmici, nijesmo zaslužili da budemo poraženi. Nijesmo imali sreće, Izrael je i jedinog pravog šuta na gol zatresao našu mrežu. Rano smo primili gol, ali smo ipak uspjeli da u prvom poluvremenu stvorimo nekoliko dobrih šansi. I u drugom poluvremenu smo napadali i napravili nekoliko izglednih šansi, međutim, lopta nije htjela u gol. Žao mi je momaka, jer su dali sve od sebe. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici imati malo više sreće, ali svakako znamo da nas očekuje još jedan težak meč. Irska je veoma kvalitetna ekipa, mada smo mi u današnjem meču pokazali da možemo da se nosimo sa takvim reprezentacijama, kazao je selektor Drašković poslije utakmice u irskom Kobhu.