TORINO OSTAJE BEZ KAPITENA? Beloti pred transferom karijere!

0

Napadač Torina i italijanski reprezentativac Andrea Beloti (25) još ranije je otkrio kako je zainteresovan za prelazak u redove nekog od evropskih velikana, ali uz uslov da ima zagarantovano mjesto u početnih 11.

S njegovim dovođenjem u prošlosti su se povezivali Mančester Junajted i Čelsi, a Milan je čak i slao ponude za njega u nekoliko navrata, koje su čelnici Torina odbili.

Španski AS sada piše da je za njegove usluge zainteresovan Atletiko Madrid, koji transfer želi realizovati već u januaru.

Ekipa Dijega Simeonea ima velikih problema u napadu ove sezone i u 15 utakmica su postigli samo 16 golova, pa Argentinac želi što prije da dovede pojačanje.

Osim Belotija, skauti Atletika prate i Milanovog Kšištofa Pjonteka, kao i Edinsona Kavanija iz PSŽ-a, koji se u ovom trenutku ne čini kao realan posao.

Beloti je u Torinu od ljeta 2015. kada je stigao iz Palerma u transferu vrijednom 8 miliona eura. Od tada je odigrao 167 utakmica u kojima je postigao 83 gola, a u međuvremenu je postao i kapiten ‘Bikova’.

Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 35 miliona eura, a mnogi su uvjereni da će upravo on pojačati Atletikovu svlačionicu u nadolazećem prelaznom roku.