Meridianbet kvote: Crystal Palace – Brighton!

0

Za kraj 17. kola engleske Premier lige sastaju se Kristal Palas i Brajton na ‘Selhurst Park’ stadionu u Londonu.

Obje ekipe skoro na identičnim pozicijama na kojima su prošle sezone završili što znači sa su trenutno zadovljni i trener i uprava i da sada ima prostora za napredak. Ovakve utakmice su pravi pokazatelj koliko ko može. U ovaj meč ulaze sa neriješenim rezultatom iz prethodnom kolu. Palas sa Votfordom 0:0, a Brajton sa Vulvsima 2:2. To je upravo i stanje ekipa jer Kristal Palas postiže slabo golova dok Brajton igra baš ofanzivan fudbal sa dosta golova.

Neće se ni u ovom meču nista promijeniti što se tiče taktike pa Meridianbet prednost ipak daje Brajtonu koji može lakše do gola. Kvota na njihovu pobjedu je 2.90 dok je dupla šansa X2 kvota1.52. U poslednja četiri meča ove dvije ekipe Brajton je uvijek stizao do dva gola, nema razloga da opet ne bude tako. Meridianbet daje kvotu 3.05 da Brajton postigne 2-3 gola ili 4.37 kvotu da bude po bar jedan gol u oba poluvremena od strane Brajtona G1+1.

Tri od ta četiri meča pobijedio je Brajton i sva tri puta na poluvremenu su imali prednost. Kvota na igru 2-2 u Meridianbetu je 4.62 dok je 7.95 na igru 2-2&3+.

Luka Milivojevic je jedini igrač sa naših prostora koji nastupa u ovom meču. Ujedno je i jedan od najboljih igrača u timu. Da postigne večeras gol Meridianbet daje sjajnu kvotu 3.75.