Meridianbet kvote: Monaco-Lille!

0

U osmini finala kupa Francuske sastaju se Monako i Lil možda i kandidati za osvajanje prestižnog takmičenja.

Monako igra mnogo bolje za razliku od prošle sezone kada su gotovo ispali iz lige i nalaze se na sredini tabele. To dovoljno govori da su se osigurali i da sada ima prostora za napredak. Svaka pobjeda im je bitna, a osvajanje ovog kupa potpuni uspjeh. Pobjeda nad Marsejom u šesnaestini finala je potvrda ove priče. 

Lil kao treći na tabeli čitav fokus je stavio na tu poziciju odnosno mjesto koje vodi u Ligu Šampiona. Ne interesuje ih baš toliko kup pa će izaći na megdan Monaku sa izmijenjenim sastavom. Prava prilika za Monako da trijumfuje, a Meridianbet daje kvotu 2.25 na njihovu pobjedu. 

Nije se Lil proslavio na gostovanjima ove sezone, imaju samo jednu pobjedu u 11 mečeva u svim takmičenjima. Uz to samo sedam postignutih golova. Meridianbet predlaže duplu igru 1&2-4 kao idealnu za ovaj meč i daje sjajnu kvotu 3.40. Sedam od osam mečeva Lila u gostima u Ligi 1 završeno je sa neriješenim rezultatom na poluvremenu, a kako več izlaze sa izmijenjenim sastavom i ovoga puta očeukujemo isti ishod. Meridianbet daje kvotu 2.11 na igru prvo poluvrijeme X i sjajnu kvotu 5.67 na igu X-1.