Portsmut izbacuje topdžije iz FA kupa uz sjajne Meridianbet kvote!

0

Osminu-finala FA kupa otvaraju Portsmut i Arsenal na “Fratton Park” stadionu sa početkom u 20:45h. 

Arsenal je ispao iz Lige Evrope izgubivši od Olimpijakosa, a večeras idu Portsmutu koji ima deset vezanih pobjeda kod kuće. Jedino takmičenje u kojem su ostali u borbi za titulu im je ovaj FA kup i sigurno su pod velikim pritiskom. Njihov karakter godinama nije na nivou da pobjeđuju kada su pod pritiskom pa tako smatramo da će biti i sada. Meridianbet daje kvotu 6.70 na njihovu pobjedu. 

Odbrana Arsenala je i dalje ključni razlog zašto se ne nalaze u samom vrhu Engleske lige. Za one koji vjeruju da Portsmut može do golova u oba poluvremena Meridianbet je spremio kvotu 6.60

Mikael Arteta je pokušao da stabilizuje situaciju sa konkretnom igraom na sredini terena pa je smanjio posjed i broj pasova. Još nisu takvu igru doveli do savršenstva, ali uz primljene golove uvijek postignu koji gol. Meridianbet ima pravi izbor za vas. Tačan rezultat bilo kada je nova igra u našoj kladionici, a konkretan primer na rezultat 3:1 bilo kada je kvota 19.35. Vrijedi probati i naplatiti po sjajnoj kvoti u Meridianbet kladionici.