Golovi na Riversajdu po najboljim Meridianbet kvotama!

0

Midlsbro i Notingem Forest zatvaraju 36. kolo Engleskog Čempionšipa na “Riverside” stadionu sa početkom u 20:45h. 

Utakmica od velike važnosti za oba tima. Koliko je neizvjesna govore kvote u Meridianbetu. 2.80 je kvota na pobjedu Midlsbroa dok je na pobjedu Notingema 2.70. Bitku vode za različite pozicije. Midlsbro za opstanak jer je na samoj granici, a Notingem za borbu u prvih šest i baraž za plasman u Premier ligu. 

Četvrti su na tabeli sa pet bodova više od Bristol Sitija koji bi mogao da im ugrozi poziciju. Za neku drugu ligu to bi bilo sasvim dovoljno, ali ovo je Čempionšip i sve je moguće. Tako da nema lakih mečeva nego se ide na pobjedu. Golovi u ovakvim utakmicama su samo pitanje broja pa je tako i Meridianbet odvojio sjajnu kvotu 2.58 na popularnu igru GG&3+. 

Forma Midlsbroa nije na zavidnom nivou pa Notingem može proći iz ove situacije kao neporažen. Uz golove dobijamo sjajnu duplu opkladu X2&3-5 u Meridianbetu po kvoti 3.90

Kombinacija golova po poluvremenima je nešto što se najviše igra u našoj kladionici. Kvote su fenomenalne, a na vama je samo da napravite dobar izbor. I1-2&II2-3 po kvoti 4.35 je naš predlog, a vi posjetite meridianbet.me sajt i izaberite vašu dobitnu kombinaciju!