Gazprom raskida ugovore, prva na redu je Crvena zvezda?

0

Velika finansijska kriza nije zaobišla ni Rusiju, a situacija narednih mJeseci neće biti nimalo lakša.

Kompanija „Gazprom“ nije izuzetak, kako navodi „Nevasport“ vrIJednost akcija je pala i teško da će fudbal biti prioritet ove kompanije u narednom periodu.

To ne znači da će „Gazprom“ oštro raskinuti sponzorske ugovore, ali neko će morati da pretrpi određenu štetu, a glavno pitanje koje ovaj portal postavlja je da li su kompaniji u ovom trenutku neophodni svi klubovi koje sponzoriše.

Jedna stvar je jasna, Zenit i Liga šampiona su nedodirljivi, a među prvim kandidatima za prekid saradnje je Crvena zvezda.

– Gazprom sponzoriše takve klubove kao što su Crvena zvezda ili omski Avangard. I dok u hokejaškom klubu postoji potencijal u vremenu koje dolazi postavlja se pitanje zašto je potreban srpski klub posle pandemije kada će čitav svijet smanjivati troškove. Sasvim je moguće da upravo Crvena zvezda bude prvi kandidat za prekid saradnje, bar privremen, navodi se u tekstu.

Pod okriljem ruske kompanije su i klubovi poput Sočija i Orenburga, tu je i Šalke, kao i hokejaški klub SKA iz St. Peterburga za kojeg takođe nema zime jer je hokej u ovom gradu veoma popularan.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here