“Trenutna situacija pokvarila planove, sezonu okončati na terenu”

0

Fudbaler Rudara Vule Vujačić kazao je u intervjuu za CG Fudbal da je trenutna situacija, koja je nastala uslijed korona virusa pokvarila planove njegovom timu.

On ističe da trenutna situacija nikome ne ide na ruku, posebno Rudaru.

Pa ovako,situacija kakva jeste svima nam je pokvarila planove, tek što su sve ekipe odradile pripreme i krenule u drugi dio prekinulo se sve, tako da nikom ovom ne ide na ruku, ponajmanje čini mi se nama jer smo u drugom dijelu najuspješnija ekipa sa sve 4 pobjede u 4 odigrana kola.

Kao i većina fudbalera, Vule formu održava kod kuće…

Treniram ,kuci, održavam formu koliko mogu,trener nam je dao određeni program i ja kao i moji drugari pokušavam improvizovati i naći način koliko toliko da ostanem u formi – kaže Vujačić.

On ističe da je najpravednije da se sezona okonča na terenu.

Što se tiče same sezone mislim da bi najpravednije bilo da se okonča na terenu,pa makar se igralo i u junu ili julu,jer svako ima pravo na nadu, kako od ekipa što se bore za opstanak tako i ekipa koje se bore vrh ili Evropu. Doduše neke stvari se već naziru, ali ponavljam, uvijek su moguća iznenadjenja…

Cilj Rudara je bio opstanak. Međutim, sastav koji sa klupe predvodi Edis Mulalić je pokazao mnogo više.

Naš prevashodni cilj je bio opstanak. Međutim uspon naše forme je uslovio da možemo i mnogo više. Trenutno smo među 4 najbolje ekipe u državi i voljeli bismo da ostane tako, iako nazalost ne bi bili nagrađeni za to jer nemamo licencu za evropu. Ali, svakako posle teške sezone da bi to bila satisfakcija za sve nas u klubu – rekao je Vujačić na kraju.

 

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here