“Stara dama“ lovi “vuka“!

0

Šampion Italije planira aktivan prelazni rok.

Bez obzira da li će odbraniti titulu posle nastavka sezone, i tako upisati devetu vezanu, u torinskom timu ozbiljno razmišljaju o pojačanjima. Kako prenosi “The Times“ na meti “Stare dame“ je jedan fudbaler Vulverhemptona.

Radi se o odličnom Raulu Himenezu, jednom od najboljih igrača “vukova“ u posljednje dvije fantastične sezone ovog tima. Meksikanac je na “Molino“ stigao iz Benfike, prvo na pozajmicu, a onda je otkupljen za 30 miliona eura, što je bio rekordan transfer Vulvsa. U prvoj sezoni Raul Himenez je postigao 13 golova, koliko i ove, do prekida sezone.

“Vukovi“ razmišljaju o prodaji jednog od glavnih fudbalera prije svega zbog krize koja će uslijediti kao posljedica pandemije koronavirusa, pa smatraju da je sada pravi trenutak da se njegov učinak “unovči“. Juventus će najveće konkurente imati u dvije ostrvske ekipe, Mančester Junajtedu i Liverpulu, ali bi svima posao mogla da pokvari Meksikančeva želja da igra u Španiji, odnosno da u obzir dolaze samo Barselona i Real Madrid. Ukoliko mu ne stigne poziv od dva španska giganta, po njegovim riječima, neće imati ništa protiv da ostane u Vulverhemptonu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here