Sinišina Bolonja pruža otpor neprepoznatljivom šampionu!

166

Bolonja u okviru 27. kola Serij A dočekuje aktuelnog šampiona i lidera tabele ekipu Juventusa. Meč počinje u 21:45h na stadionu “Renatto Dall’Ara”.

Registruj se ovdje, uzmi 10€ bonusa bez uslova.

Siniša Mihajlović je svoj borbeni duh prenio na ekipu. Oni se ne plaše nikoga pa čak ni Juventusa. Igraju jako ofanzivno i sa visokim presingom. Juve baš i ne voli takve ekipe pa je ovo šansa za Bolonju da posle 22 godine slavi na svom terenu protiv Juventusa. Na ruku im ide neprepoznatljivost italijanskog šampiona. Zasluženo su izgubili kup od Napolija u meču u kojem nisu stvorili šansu. Meridian tako daje kvote na ‘keca’ 5.60, na X 3.90 i na pobjedu Juvea 1.65.

Bjankonere pod vođstvom Sarija ne krasi odlična igra u odbrani nego su više fokusirani na napad. Tako često na gostovanjima primaju golove. Igra GG&3+ se nameće kao dobitna, a Meridian daje odličnu kvotu 2.28. Gdje tri tu i četiri pa kvota od 3.35 na igru GG&4+ postaje veoma interesantna. 

 

Oba tima imaju svoje golgetere. Sinišini junaci su Sansone, Palasio i Orsolini čiji gol se u Meridianu plaća po kvoti 4.35. Sa druge strane imamo Ronalda koji je bio u sjajnoj formi do meča sa Lionom. Od tada su se ređali Milan, Inter pa Napoli, a njegovog golova nije bilo. Bilo bi zaista veliko iznenađenje da danas ne postigne bar jedan. Kvota je 1.55, a izgleda sasvim izvjesno da će doći. Tu je i Dibala, za čiji gol Meridian plaća kvotom 2.25.

166 COMMENTS

  1. Mislim da ce biti interesantan mec sa dobrim akcijama i jos boljim golovima.. gg 4+ igram pa sta bude

  2. My brother suggested I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here