Vaduz ili Grashopers – ko ide u doigravanje?

95

Ostalo je još dva kola u Challenge ligi Švajcarske. Sve se riješilo osim pitanja ko ide u doigravanje sa Sionom ili Tunom. Kandidati su Vaduz i Grashopers pa da vidimo šta kažu Meridian prognoze.

Ukoliko nemaš Meridian nalog ovo je prava prilika za tebe. Registruj se OVDJE, a Meridian će te častiti sa 10€ bonusa i 100 besplatnih spinova BEZ USLOVA!

Vaduz vs Schaffhausen 20:30h 

Iako im pobjeda ništa ne znači, Šafhauzen se odlučio da napravi probleme ekipama kojima je potrebna pobjeda. Tako su prije dva kola zamalo zakinuli za bodove Grashopersa. Ništa manje ambiciozni neće ući u meč večeras. Zato Meridian predlaže igru na golove. U meču sa Grashopersom vidjeli smo čak osam golova. Da večeras bude šest ili više Meridian nudi kvotu 4.80 dok je za sedam ili više kvota sjajnih 9. Oba tima će preferirati da igraju na gol više. Ukoliko dođu oba do dva gola D2+&G2+ Meridian će vas nagraditi kvotom 4.20. 

Aarau vs Grasshoppers 20:30h 

Grashopers se totalno razigrao. Iako rezultati nisu ispali povoljni postigli su u poslednja tri meča čak jedanaest golova. Totalno lud fudbal. Večeras igraju meč od velikog značaja i potrebna im je pobjeda pod svaku cijenu. Tako da će iskoristiti svoju efikasnost i jurnuti od samoga starta. Meridian tipuje da igre da postignu dva gola u prvom poluvremenu GI2+ po kvoti 2.78 ili da u oba poluvremena bude dva ili više golova po kvoti 2.53.

Meridianbetsport.me portal ti nudi najbrže vijesti iz svijeta sporta kao i detaljne analize potrebne za klađenje. Budi u toku i pročitaj šta pišu!

95 COMMENTS

  1. Centa nemam danas ni za hleb a ne za kladionicu. Ko siromah drugi cu da blejim samo u tv. I da, doci ce sto posto ono sto sam zamislio da odigram

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here