Serija A – mogu li Konteov Inter ili Gatuzov Napoli zaustaviti Pirlov Juventus?

25

Počinje nova sezona Serije A. Nova bitka za Skudeto između Juventusa i ostalih ekipa koje jure da ga bezuspješno skinu sa trona već devet godina. Da li će Stara Dama osvojiti desetu u nizu ili će to biti Inter, Napoli ili možda neko treći poput Rome ili čak Atalante i Lacija – predstoji nam da vidimo.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog na Meridian online platformi, registruj se klikom na meridianbet.me i dobijaš 5€ bonusa za sportsko kladjenje, kao i 100 besplatnih spinova, koje možeš iskoristiti na fenomenalnoj kazino ponudi.

Sari jeste osvojio Skudeto ali učinak Juventusa je najlošiji u poslednjih devet sezona. Kako nije uspio da unaprijedi igru dobio je otkaz. Na klupi ga je zamijenio Andrea Pirlo i biće zanimljivo vidjeti kako će njegovu viziju na teren prenijeti Ronaldo i družina.

U Interu stvari napreduju. Konte je skockao sjajan tim i sa velikim ambicijama ulaze u ovu sezonu. Gatuzo je Napoliju donio trofej odnosno osvojili su kup posle mnogo godina posta. Izgleda je on pravi čovjek za klupu Napolija.

Što se tiče rimskih klubova, zamijenjene su uloge od prethodnih godina. Lacio je mnogo bolji i konkretniji od Rome i sigurno je da će i ovu sezonu završiti ispred njih. A imamo i sjajnu Atalantu. Veoma ratobornu i ofanzivno orjentisanu. Kao da je iz druge lige došla u ovu i sa svojim stilom fudbala svima mrsi konce.

Umalo da zaboravimo Milana koji je odigrao sjajnu završnicu. Biće veoma konkurentan na početku lige i očekujemo da ove sezone dođu do Evrope mnogo lakše nego prethodne. Čak je i Ibrahimović ostao u vjeruje i njihov projekat.

U ligi imamo tri nova tima. Speciju, Krotonea i Benevetna. Ujedno to su kandidati za povratak u niži rang, ali iskoristiće ovu čitavu situaciju oko korona virusa koja ne dozvoljava prisustvo publike na stadionima pa će ‘čupnuti’ nekoliko vrijednih bodova na gostujućim terenima. Imajte u vidu da će čak i pobijediti neke od velikih timova.

Seriju A će otvoriti Fiorentina i Torino u Firenci u subotu 19.09. od 18:00h. Zatim će veče začiniti Verona i Roma od 20:45h.

A u nedelju 20.09. nas očekuje još četiri susreta:

I ponedeljak 21.09. šlag na torti, Milan dočekuje Bolonju na “San Siru” od 20:45h.

Ostali mečevi prvog kola biće odigrani naknadno 30.09.

Lacio vs Atalanta 20:45h 

25 COMMENTS

  1. Zasto mi se cini da je Milan stavljen po strani? Ja sam njihov vatreni navijace i nadam se da ce vratiti staru slavu.

  2. Roma nije uspela da odnese 3 boda sinoc, a toliko sam bio ubijeđen da ce dobiti. Danas tipujem na Juventus 1 i Milan 1

  3. Vidjecemo, tek su poceli. Ima tu dosta dobrih timova, nikog ne bih izdvajala. U stvari mozda bih, Milan mi je uvijek bio favorit.

  4. Ja bas mislim da se Milan polako ali sigurno vraca na vrh mogli bi ove godine ozbiljno dobar uspjeh da naprave

  5. I italijani su poceli da brljaju opasno…ko zna sta ce biti I ko ce osvojit skudeto…ne bih se bas kladio na juve

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here