Anže uvijek dobrodošao na Parku Prinčeva!

23

PSG večeras od 21:00h u okviru šestog kola Lige 1 dočekuje Anže na “Parc des Princes” stadionu u Parizu.

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i kao poklon dobrodošlice sportska kladionica Meridian te čašćava sa bonusom u iznosu od 5eur za sportsko kladjenje i 100 besplatnih spinova! 

Nisu krenuli dobro, bili su desetkovani sa ključnim igračima ali sada konačno Tomas Tuhel može da računa na skoro kompletnu ekipu. Zato su i veliki favoriti da dođu do pobjede po sportskoj kladionici Meridian koja daje kvotu 1.13.  

Poslednjih pet susreta na Parku Prinčeva dobio je ubjedljivo PSG pa je Anže rado viđen gost na ovom terenu. Ukoliko mislite da će PSG opet torpedovati Anže i biti četiri ili više golova 1-1&4+ sportska kladionica Meridian za klađenje na ovu igru nudi sjajnu kvotu 2.31. 

Igra PSG-a je da slomi protivnika tempom i tek nakon toga Nejmar i Mbape dobiju ogroman prostor. Zato često na njihovim mečevima vidimo više golova u drugom poluvremenu 2> koje je večeras plaćeno kvotom 1.92 u sportskoj kladionici Meridian. Ako na to dodamo i ‘keca’ 1&2> nagradiće vas kvotom 2.01.  

Na meridianbetsport.me sajtu svakog dana imate više predloga za klađenje. Čak su neki upakovani u BRZI TIKET čiji je kod potrebno samo pokazati operateru i za manje od sekunde dobijate sjajan tiket. Ukoliko volite lajv klađenje,I zbor igara u sportskoj kladionici Meridian je najveći. Upadni u igru! 

23 COMMENTS

  1. PSŽ apsolutni favorit, ali moram odigrati na golove, jace su kvote. Moj tip je I2+&II2+, Meridian odlicnu kvotu dao i ja odigrah.

  2. Dobice PSŽ samo je pitanje sa kojom gol razlikom? Mada je meni dovoljna ova kvota na duplu pobjedu, pa neka ide to.

  3. bas sam gledao jutros kvote u Meridijan,premale i na golove i na prelaze.. jedinp da se igra na uzivo kladjenje

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here