NJEMAČKI KLASIKO – Isprati derbi Bundeslige uz VRHUNSKI BONUS u Meridianu

41

Registruj se na meridianbet.me, uzmi bonus i isprati derbi kola Bundeslige

Kakva fudbalska subota i kakav derbi! Haland protiv Levandovskog, Favre protiv Flika, “izazivač” protiv šampiona Evrope, Borusija protiv Bajerna!

Večeras od 18.30 časova, na programu je veliki derbi Bundeslige.

Tim povodom, sportska kladionica Meridian za nove igrače spremila je vrhunski poklon – 10 eura za sportsko klađenje, bez uslova!

Bonus preuzmite odmah klikom na meridianbet.me – neophodno je samo da se registrujete.

Iako susret dva tima nije najveći derbi u Njemačkoj, jer postoje mečevi sa većom istorijom i većim rivalstvom, ali nema dileme da su Bajern i Borusija obilježili prethodnu deceniju njemačkog fudbala.

Zbog toga svaki međusobni okršaj ovih timova predstavlja fudbalski praznik i pravu poslasticu za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Prvi meč odigrali su 1965. godine, a do danas sastali su se ukupno 127 puta.

Kada je riječ o susretima u Bundesligi, Bajern je znatno uspješniji od rivala sa 48 pobjeda naspram 25 Borusijinih trijumfa. Veliki derbi u prvenstvu završio se neriješenim ishodom 29 puta.

Dvije ekipe u 7. kolo nacionalnog prvenstva stižu nakon lakih pobjeda na gostovanjima u Ligi šampiona. “Milioneri” su igrali u Danskoj protiv Briža, a “Bavarci” u Austriji protiv Salcburga.

Forma nije previše bitan faktor za derbi utakmice, ali ne možemo, a da ne napomenemo nestvarnu formu Bajerna koji u 2020. godini ima jedan meč riješen bez pobjednika i jedan poraz, uz pobjede na svim ostalim zvaničnim utakmicama!

Sa druge strane, Borusija je u prvih šest kola zabilježila pet pobjeda i nalazi se na deobi prvog mjesta sa današnjim protivnikom.

Ekipa Lusijena Favrea primila je samo dva gola na tim mečevima, a biće teško ne dozvoliti rivalu pogodak večeras, jer će Hansi Flik napasti svim raspoloživim silama.

Ukoliko i dalje vijećate koju opciju staviti na tiket, naš predlog je „sigurica“ i igra „GG3+“. 

Registrujte se na meridianbet.me i uživajte u najjačoj sportskoj ponudi u regionu.

41 COMMENTS

  1. Oba tima odlicna. Od njemackog klasika ocekujem smao dobar mec i dosta golova od obje ekipe. GG&4+ mora da dodje.

  2. Ocekujem hrpu golova i vrlo uzbudljivu utakmicu sto se kladionice tice ima u Meridian igra domacin 2+ i gost 2+ mislim da je za ovaj mec idealna

  3. Idealno subota vece i Bajern igra jos ovakav mec,mozda neki tiket na online uplatim kad bude live i to je to vjerovatno ono sledeci gol?

  4. Derbi će biti odličan sve su prilike, moram nešto razraditi da odigram, ne mogu gledati bez odigranog tiketa

  5. Navijam za golove naravno, mada to 3+ je malo, GG takodje, pa cu napraviti jedan ludi tiket i odigrat pp3+, cisto da vidim da li me sreca oce.

  6. @Uros nije ti ta losa uopste. Ljudi u posledenje jedino tako i dobijaju, lupanjem vecih kvota ili svega i svacega. Mozda i prepisem to tvoje.

  7. Kakva poslastica , fudbal na nivou , dosta golova , imalo se šta gledati … Igrao sam 2 , budala ne usudih se i golive da povezem

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here