100 razloga za jedan klik!

39

Jedan klik te dijeli od savršenog bonusa

Fudbal je punom jeku, a vikend idealan povod za brdo dobitnih tiketa! Još ako ti kažemo da si na korak od savršenog kladioničarskog poklona – čak 10e bez uslova za sportsko klađenje!
Zvuči kao bajka, ali nije – već je realna priča!

Neophodno je da se registruješ na sajt meridianbet.me ili putem mobilne aplikacije i BONUS KEŠ će se odmah naći na tvom računu.

Najbolja sportska kladionica na ovim prostorima odlučila je da nagradi sve nove igrače jer kada postaneš član Meridian ekipe to mora da se proslavi – zato je tu vrhunski sportski bonus od čak 10e!

Međutim to nije sve, ono što te još očekuje jeste 100 besplatnih spinova za najbolji online casino. Čeka te preko 1000 igara.

Ništa te ne košta da bez ulaganja stvoriš dobitak iz snova.


Na šta ćeš iskoristiti bonus izbor je samo tvoj – standard ili uživo klađenje, esport, Lucky 6, Brojeve ili proizvod dostupan samo u Meridianu – Lucky 5!


Dani vrhunske zabave u sportskoj kladionici Meridian su u toku.

 

39 COMMENTS

  1. Vi ste krivci sto igram brojeve svaki dan, ne patisem. Navukla sam se kao beba na zvecku, a bila sam veliki protivnik kocke.

  2. Danas u kladionicu dolazio mali ne zna proceduru pri isplati kaže od bonusa dobio 560 e , ja takvu isplatu za sto godina ne mogu skupiti , e šta ti je sreća kad se nekom oce

  3. Od kako su povecali kvote na 1 + pp samo kod njih igram.. A vrijeme im je bilo vise, koliko sam im samo mailova poslao, smorio sam i sebe i njih.

  4. Keno je jedna od najjacih ponuda koje imaju. 3 broja u glavu i to non stop ista broja. Ujutro kada odem do prodavnice obavezno svratim i odigram. Tradicija.

  5. @Vlado meni se vise svidja lucky 5 od kako su ga uveli, ne prestajem da igram. Mnogo je lakse za pogodit od kena.

  6. @Misel1 da je meni vidjet tako nesto ? do duse, ko je juce igrao na golove odlicno je prosao.. Ja jesam, ali samo par utakmica. Ta tvoja suma ili je bilo masu utakmica ili jaca uplata. Ali svakako, nek je sa srecom.

  7. Ova promocija je medju boljima, ali za dz imam rijeci hvale kada je ne mogu iskoristiti. Mada sa druge strane uplata na racun ima bonus pa tu pokupim nesto, a besplanih spinova ima svako malo pa i to uzimam. Sve u svemu zadovoljan sam.

  8. Probao sam da se registrujem ali tamo vec postojim par godina. Pojma nisam imao. Morali su nesto da smisle za ovakve primjere haha

  9. Najvise mi se svidja sto postoji aplikacija za telefon koja je dosta brza i pregledna pa je masu lakse igrati

  10. Ja kad sam pravio nalog bilo je u pola godine jednom bonus za nove sad svaki dan nesto ima,a ja vise nemam koga registrovati

  11. Odbijao sam dugo da napravim nalog ali u ovakvoj situaciji sa virusom stvarno mi se ne ide po kladionici,bolje ovako od kuce pomalo igrati

  12. Vec godinama imam otvoren nalog u Meridianu i igram svaki dan. A ovi bonusi i spinovi za nove igrace su super pokloni moze se fino proci sa njima.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here