Večeras se igra Liga nacija, a u Meridianu te čeka 10 eura – BEZ USLOVA!

44

Registruj se i preuzmi bonus

 

Svi ste već, sigurno, upućeni da je širom Evrope došlo do obustave, odnosno, pauze domaćih prvenstava. Na veliku radost, ne zbog korona virusa, već zbog utakmica nacionalnih selekcija u UEFA Ligi nacija.

 

U ovom ritmu nastavljamo i u novoj radnoj nedelji jer su na programu revanš dueli.

 

Povodom fantastičnih utakmica koje nas očekuju, sportska kladionica Meridian je za sve nove igrače i kladioničarske duše spremila savršen poklon – čak 10 eura BONUSA za sportsko klađenje!

 

Zvuči sjajno, zar ne?

 

Preuzmite bonus odmah na meridianbet.me. 

 

Neka vam dobitak donesu sjajni evropski dueli koji nas očekuju. Uz to, podsećamo i da vas u Meridianu čeka bonus na broj odigranih parova – čak i do 1001%!

 

Pa, da čujemo onda – šta ima da se igra?

 

Hrvatska – Portugal, Francuska – Švedska, Španija – Njemačka… Samo su neki od mečeva koji će nam večeras od 20.45 okupirati pažnju.

 

Nikako ne smijemo da zaboravimo i da će reprezentacija Crne Gore ugostiti Kipar, a svi se nadamo da će nas obradovati pobjedom.

 

Pored utakmice naše reprezentacije, posebno zanimljiv duel biće između Belgije i Danske, dvije vodeće ekipe u grupi dva Lige A. Vidjećemo ko će slaviti u borbi za prvo mjesto.

 

Dakle, ponuda je sjajna – vaše je samo da se registrujete na meridianbet.me, izaberete parove i uživate u još jednoj fudbalskoj poslastici, ovog puta “iz kuhinje“ nacionalnih selekcija.

44 COMMENTS

  1. Sretno novim registrovanim…ja Sam odavno dobio svoj bonus I potrosio…a nocas ide spanija ppx…I crna gora kec

  2. Ima vala šta da se igra, samo da se razmisli malo, ponuda u Meridijanu samo da se bolje pogubiš, koliko je igara.

  3. Sve igram ali obecao sam da se neću nervirati bilo ko da me izbaci na tiket osim naši , ovo noćas mora biti 1 , vala ako Kupar ne pobjedimo ne znam…

  4. Bice nocas golova, ali u drugo poluvrijeme kao i obicno, no ne znam ni da li da igram sta ili da cekam live, mozda mi je ova druga solucija bolja.

  5. Odlicni mecevi na repertoaru veceras, ali ja sam svu paznju i pare usmerio na nase crnogorce. Pa dako nocas ne iznevjere.

  6. Bice gusto na Spanija Njemacka iako ja i ne ocekukem neki spektakl tu,vjerovatno neki X sa manjim brojem golova

  7. A Hrvatska i Portugal bi se tako mogli otvoriti na golove ne znam sto sam nesto tako siguran u to ali cu ih igrati live deff

  8. Ja sam vezao 3 dana na tiket. Za danas sam sve prosao svega mi, ovo mi se nije desilo ne pamtim od kad. Dodje mi da ujutru turbo podignem, a turbo bi mi bio mozda 30-40€ nista

  9. Aa ne bih ja vezao tako nekolika dana vala ziv, pa da prodjem prvi i onda se o jadu zabavim dok cekam ovamo ostale

  10. Sve naopkao tiket se vise ne moze pogoditi, vala ja ne znam sta je ovo odigraj na golove nema nijednog ne odigraj pane svuda po 5 uzas

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here