Liverpul želi trijumf u Londonu, a Meridian nudi NAJJAČU kvotu na pobjedu ”redsa” – 2.40!

0

Najjače kvote na mečeve Premijer lige čekaju te u Meridianu!

A uz to i najveći bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane igrace. Bonus u iznosu od 15 eura za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za online casino možeš preuzeti odmah klikom na meridianbet.me.

Ali ni to nije sve, sportska kladionica Meridian je spremila opciju koju će svaki igrač zavoljeti!

U pitanju je BetBuilder opcija. BetBuilder opcija omogućava da kombinuješ više tipova jednog događaja iz standard ponude sportskog klađenja na istom tiketu!

Derbi 30. runde engleske Premijer lige odigraće od 21 sat fudbaleri Arsenala i Liverpula.

Nijedna ni druga ekipa nije opravdala očekivanja ove sezone.

Arsenal je trenutno tek na devetoj poziciji sa 42 osvojena boda i bez ikakve šanse da kroz prvenstvo izbori Ligu šampiona.

Liverpul je još više razočarao. Još uvijek aktuelni šampion potpuno je podbacio što najbolje pokazuje njihov bodovni saldo i stanje na tabeli. ”Redsi” su na sedmoj poziciji sa 46 osvojenih bodova, čak 25 manje od Mančester sitija koji će biti novi šampion.

Ekipa Jirgena Klopa u tekućoj kalendarskoj godini mnogo bolje igra na gostujućem terenu, pa su od 13 osvojenih bodova u 2021. godini čak 12 osvojili van svog Enfilda.

Forma Liverpula ne može da garantuje trijumf gostiju na Emirejtsu. Međutim, vjerujemo da će odlazeći šampion Engleske slaviti u glavnom gradu.

”Dvojka”, što vam i predlažemo da odigrate, plaćena je sjajnom kvotom u Meridianu – 2.40!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here