Lil u Mecu nastavlja put ka tituli, a Meridian poklanja sjajnu kvotu – 1.72!

22

Najjače kvote na mečeve francuske lige 1 čekaju te u sportskoj kladionici Meridian!

A uz to i najveći bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane igrace. Bonus u iznosu od 10 eura za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova za online casino možeš preuzeti odmah klikom na meridianbet.me.

Ali ni to nije sve, sportska kladionica Meridian je spremila opciju koju će svaki igrač zavoljeti!

U pitanju je BetBuilder opcija. BetBuilder opcija omogućava da kombinuješ više tipova jednog događaja iz standard ponude sportskog klađenja na istom tiketu!

Premijerni meč 32. kola francuske Lige 1 odigraće od 21 sat fudbaleri Meca i Lila.

Ekipa Meca igra solidnu sezonu i posljednjih sedam kola odradiće rasterećeno jer se nalaze na devetoj poziciji i prebrinuli su sve brige oko opstanka u elitnom društvu.

Ipak, Mec se nalazi u seriji loših rezultata i bez pobjede je u prethodna četiri meča, što bi moglo da bude veliki plus za goste.

Lil osokoljen velikom pobjedom nad Pari Sen Žermenom u Parizu (1:0) stiže na ovo gostovanje.

Neočekivani lider francuskog šampionata mogao bi da iskoristi veoma dobar raspored do kraja sezone i da stignu do senzacionalne titule.

”Doge” do kraja šampionata od vodećih timova imaju samo duel protiv Liona i ukoliko slave na ovom gostovanju bili bi korak bliže tituli.

Istina je da će gosti i večeras biti oslabljeni jer u timu neće biti Čelika, Dajvid, Đaloa i Jažicija, ali čini se da ni to ne može poremetiti njihove planove u Mecu.

S toga, predlažemo da odigrate ”dvojku” uz odličnu kvotu u Meridianu – 1.72!

22 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here