NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU: IGRAJ NA EURO 2020 i zaradi!

18

Kladi se na EURO 2020 i čeka te Macbook Air 13-inch!

Odigraj najviše tiketa koji sadrže mečeve iz EURO 2020 ponude i budi jedan od 7 igrača koji dobijaju MACBOOK AIR!

Ali ni to nije sve. Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova!

A sada malo o utakmici koju ćemo pratiti večeras.. 

Turska i Italija imaće čast da od 21 sat otvore Evropsko fudbalsko prvenstvo.

Turci na šampionat Starog kontinenta stižu u dobrom raspoloženju, pošto su pretrpjeli samo jedan poraz u prethodnih 13 utakmica.

Predvođena iskusnim Burakom Jilmazo i Hakanom Čalhanogluom, Turska će pokušati što bolji rezultat na svom petom Evropskom prvenstvu u istoriji.

Italijani su, sa druge strane, jedni od glavnih favorita za samu završnicu. ”Azuri” ponovo imaju jako dobru reprezentaciju što su pokazali u prethodnim mečevima. Manćinijev tim vezao je čak osam pobjeda, bez primljenog gola (25:0), a posljednji poraz su pretrpjeli prije skoro tri godine, od Portugala u Ligi nacija (1:0). Od tada, Italijani su odigrali čak 28 utakmica i imaju impresivan učinak – 23 pobjede i 5 remija! 

Zanimljiv podatak je i taj da su upravo ove dvije reprezentacije igrale na startu EP u Belgiji i Holandiji i tada su ”azuri” bili bolji – 2:1.

Sličan epilog očekujemo večeras, a iako se igra u Rimu, ”azuri” su nominalni gosti, pa vam predlažemo da odigrate ”dvojku” uz sjajnu kvotu u Meridianu – 1.63!

Ukoliko želite da odigrate na golove, naš savjet je 3+ sa kvotom 2.30!

18 COMMENTS

  1. Odigrah na trijumf italijana… mislim da mogu ovo dobiti… nece biti lako ali dosta bolja reprezentacija…

  2. Odlicnu promociju za EURO 2020 su stavili , sada i ako popadam tikete nece mi biti zao zato sto imam mogućnost da dobijem nesto drugo.

  3. Vjerujem da Turska nece tako lako dati Italijanima da dodju do pobjede bez obzira sto su favoriti. Bice gusto i vjerujem na kraju u taj kec.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here