MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU: Engleska 2.80, Njemačka 3.00!

15

Kladi se na EURO 2020 i čeka te Macbook Air 13-inch!

Odigraj najviše tiketa koji sadrže mečeve iz EURO 2020 ponude i budi jedan od 7 igrača koji dobijaju MACBOOK AIR!

Ali ni to nije sve. Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 200 besplatnih spinova!

Engleska će na svom Vembliju u utorak od 21 sat pokušati da preskoči veliku prepreku u vidu šampiona svijeta iz 2014. godine – Njemačke.

Englezi su, tradicionalno, tvrdo odigrali grupnu fazu. Postigli su Sautgejtovi momci samo dva gola, nijesu primili niti jedan pa su sa sedam od mogućih devet bodova otišli u osminu finala.

Međutim i pored toga što su dosta sigurno prošli kroz grupnu fazu, Englezi nijesu pružili igru kojom bi mogli doći do samog kraja, posebno ako se u obzir uzme i to da ih na prvom stepeniku nokaut faze čeka ekstremno kvalitetan rival.

Istina je da su Njemci do osmine finala stigli kroz pravi pakao, ali su u duelu protiv Portugala (4:2) pokazali kako im je malo potrebno da razbiju rivala.

S toga, možda će ovaj duel biti jedan od najneizjesnijih u osmini finala, a Meridian je za isti spremio NAJVEĆE kvote.

Trijumf Enlgeza na Vembliju plaćen je kvotom 2.55, dok je na pobjedu ”pancera” kvota nešto jača – 2.90. Neriješen ishod ispraćen je kvotom 3.25!Kvote na golove su takođe izazovne, pa se tako za 3+ nudi 2.14, dok je za igru GG postavljena kvota 1.93!

15 COMMENTS

  1. Njemacka vrlo lako moze da ih dobije, nadam se da ce uspjeti u tome ipak su odlicni. Fix ne volim da igram, pa cu na ovom mecu staviti GG3+.

  2. Ne mogu da vjerujem da su ovako jake kvote i na fixeve ali i na golove. Ako je ovo uopste tacno igrat cu golove , sigurnije je , nadam se da nece biti ona parola da ovdje pisu jedne a na sajtu totalno druge kvote.

  3. Odlicne kvote i na Engleze i na Njemce. Mada po mom misljenju vise nista nije sigurno, igracu na golove. Jos sam u soku od Francuza sinoc.

  4. Englezi su odlican posao odradili. Mrtvo prvo poluvrijeme ali zasto velika dominacija u drugo. Kane naravno veliki doktor!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here