Legija ovjerava plasman u narednu fazu, a Meridian na ”kec” poklanja kvotu 2.05!

10

Legija i norveški Bodo odigraće od 20 sati u Varšavi revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova!

Nakon prvog duela u Norveškoj, Legija je bliže drugoj rundi jer je uspjela da slavi sa 3:2.

Iako je duel protiv aktuelnog šampiona Norveške bio prvi takmičarski za Legiju poslije dva mjeseca, Poljaci su odigrali veoma dobar meč i sasvim zasluženo su slavili. 

Sada će tu pobjedu iz Norveške morati da potvrde u revanšu kako bi se plasirala u drugo kolo gdje ih čeka estonska Flora.

Bodo je, sa druge strane, neočekivno slabo krenu u novu sezonu norveškog šampionata. Osim toga, na pragu su eliminacije več na prvom stepeniku.

Rezultat iz prvog meča daje značajno veće šanse poljskom timu za plasman u narednu fazu, ali vjerujemo da će Legija i u revanšu potvrditi da je bolja ekipa.

S toga, predlažemo da odigrate ”kec” sa odličnom kvotom u Meridianu – 2.05!

Ako želite da odigrate na golove, onda je 3+ sjajna opcija sa kvotom 1.56!

10 COMMENTS

  1. Bice ovdje svega, valjalo bi tipovati na strijelce Emreli je jedan od njih. Isto tako se nadam barem 4+ gola.

  2. Pa samo zbog predhodnog susreta je Legija favorit,inace ih ne bih mnogo favorizovao sve se moze preokrenuti na ovom mecu

  3. Mislim da je mnogo bolja varijanta ovaj mec na golove igrati nego na konacan ishod,i neka moja prognoza da ce ovdje biti golova …

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here