Švajcarska u Belfastu nastavlja trku za prvo mjesto, a Meridian na ”dvojku” nudi sjajnu kvotu – 1.65!

8

Sjeverna Irska i Švajcarska sastaće se od 20 sati i 45 minuta u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 10eur bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova!

Ali ni to nije sve. Meridian je spremio i nove igre. Sada imas priliku da igraš duple opklade kao što su: I1+&2+, I1+&3+, 1 & H3+, 2 & A3+, kao i da nema golova: No 1 goal, No 2 goal, No 3 goal, No 4 goal, No I 1 goal, No I 2 goal, No II 1 goal, No II 2 goal i još puno igara.

Sjeverna Irska je u uvertiri za ovaj duel lako savladala Litvaniju (4:1), a onda su u prijateljskom meču bili bolji od Estonije (1:0).

Domaćin je u dosadašnjem toku kvalifikacija osvojio četri boda iz tri meča, što svakako može da zadovolji njihove apetite.

Švajcarci su u dobrom ritmu i bez poraza su u ovom kvalifikacijama. Remi protiv Italije od prije tri dana mogao bi da znači da ća ekipa Murata Jakina do posljednjeg kola biti konkurentna u borbi za prvo mjesto.

Imajući u vidu kvalitet sastava gostiju, jasno je da Švajcarska izgleda kao favorit koji se nada u tri boda u Belfastu.

I mi vjerujemo da će ”sajdžije” uspjeti u toj namjeri zbog čega vam predlažemo da odigrate ”dvojku” uz odličnu kvotu u Meridianu – 1.65.

Što se tiče igre na golove, predlažemo igru 3+ sa kvotom 2.29!

8 COMMENTS

  1. Pored toliko novih igara koje nudi sportska kladionica Meridian ne pada mi na pamet da igram ovako malu kvitu.

  2. Na Švajcarce kvota 1.65 mislim da ne može bolje , vezacu je sa Englezima pa uživanje može da počne. Obavezno ću ova dva meča ispratiti na live kladjenju

  3. @Adnane ne znam jesam li jedini koji misli da ovdje nece biti neke akcije. Domacini u ovom slucaju mogu iznenaditi, prema tome ili ne stavljati na tiket ili ostaviti za lajv kladjenje je moja opcija.

  4. Da iznenadim sve sa mojim predlogom na jedan tiket 2-X 😅
    A ni drugi tiket mi bas nije nesto normalniji kada je ovaj mec u pitanju, gol izmedju 11-20′ minuta. Bitno je da ova sportska kladionica na ova dva predloga nudi stvarno najbolje kvote.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here