Meridian nudi najjaču kvotu na pobjedu Lila nad Remsom – 1.85!

10

Fudbaleri Lila ugostiće od 19 sati ekipu Remsa u utakmici sedmog kola francuske Lige 1.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 10eur bonusa za sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova!

Aktuelni šamion se, jasno je, već nakon šest odigranih utakmica oprostio od titule s obzirom na to da su u katastrofalnoj formi otvorili šampionat.

Lil je već na čak 13 bodova zaostatka u odnosu na Pari Sen Žermen, a i plasman u Ligu šampiona naredne sezone izgleda kilometrima daleko.

”Doge” su u dosadašnjem toku šampionata samo jednom osjetili slast pobjede, dok su u posljednja dva kola pretrpjeli poraze.

Rems je osvojio sedam bodova, ali je samo jednom poražen i to od PSŽ-a prije par nedjelja.

Ipak, vjerujemo da je vrijeme da Lil konačno zaigra na šampionskom nivou zbog čega vam predlažemo da odigrate ”jedinicu” uz odličnu kvotu u Meridianu – 1.85!

Što se tiče igre na golove, savjetujemo vam GG sa kvotom 2.19

10 COMMENTS

  1. Lil moze ostati bez golova ako rajkovic bude dobro cuvao mrezu .. ali svakako su favoriti pa cu tako i odigrati na tiketu .. i kvote su dosta dobre na kladjenju

  2. Ja sam ovo ispratio sa GG , kvota je odlicna a mislim da ce od starta obije ekipe krenuti jako, ocekujem zanimljiv mec 🙂

  3. Sve mi se cini da ce se ovo zavrsiti nerijeseno.. mozda da proba covjek da pogodi tacan rezltat 0:0 . Ocekujem vrlo dosadan mec.

  4. Lil je kao favorit, ali nešto mi nije toliko siguran za igru možda najbolje staviti 3+ dako barem golova bude

  5. Vidim da dobro ide ovaj mec ali kao sto sam i mislio bez nesto mnogo golova. Na tiket sam stavio 1+1, sasvim dovoljno…

  6. Nisam ocekivao dva gola u prvo ali zivjelo lajv kladjenje i najbolje kvote kada je u pitanju ova sportska kladionica 😁

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here