Murinjo „spašava“ svog miljenika iz Mančester junajteda

0

Čelnici Rome na insistiranje trenera Žozea Murinja pripremili su 16.5 miliona eura za fudbalera Manlester junajteda Dioga Daloa, javlja Korijere delo Sport.

Portugalski stručnjak svim silama želi dovesti 22-godišnjeg sunarodnika na Olimpiko. S druge strane, Dalo želi napustiti Old Traford i ponovo se ujediniti s Murinjom koji ga je i doveo u Mančester u ljeto 2018. iz Porta za 22 miliona eura.

‘Crveni đavoli’ su otvoreni za opciju pozajmice s opcijom kupovine. Roma je spremna platiti naknadu za pozajmicu od 1.5 miliona evra uz otkupnu klauzulu između 13 i 15 miliona evra, čime bi maksimalni iznos ovog posla iznosio 16.5 miliona evra. Međutim, to možda neće biti dovoljno da zadovolji Junajted.

Uprkos razočaravajućoj formi Arona Van-Bisake, Dalo je dosad nastupio u svega sedam utakmica za klub s Old Traforda. Odlazak iz Junajteda dobro bi došao talentovanom desnom beku u smislu prilike za igru, a Roma bi bila itekako pogodna destinacija za njega.

Podsjećamo, Dalot je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Milanu, gdje je odigrao 33 utakmice i upisao dva pogotka i tri asistencije u svim takmičenjima, ali klub sa San Sira odlučio je da ne iskoristi opciju otkupa njegovog ugovora i Portugalac se vratio u Junajted.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here