Vigan preko Oldama nastavlja put ka završnici EFL kupa, a Meridian na ”dvojku” poklanja kvotu 1.71!

6

U osmini finala engleskog EFL kupa (kup za niželigaše), fudableri Oldama ugostiće od 20 sati ekipu Vigana.

Ukoliko nemaš nalog na meridianbet.me, sada je pravo vrijeme da ga napraviš jer te najbolja sportska kladionica u regionu časti 20eur bonusa za sportsko klađenje i 5e kazino bonusa!

Oldam je u takmičarskom ritmu, ali se ne može pohvaliti dobrim rezultatima. Naime, večerašnji domaćin dobio je samo jednu utakmicu od prethodnih osam. Taj jedini trijumf upravo je bio u EFL kupu, zahvaljujući kome su i izborili plasman u plej-of.

Vigan je, sa druge strane, zbog problema sa virusom korona posljednji meč odigro još 18. decembra, nakon čega su fudbaleri večerašnjeg domaćina morali na prinudnu pauzu.

Što se tiče prvenstva, Vigan odlično gura i ima velike šanse da se vrati u Čempionšip, dok se Oldam muči u četvrtom rangu takmičenja i imaće dosta problema da izbori opstanak.

Sve to, kazuje nam da je gost izraziti favorit u ovom duelu, a vjerujemo da će to opravdati i na terenu.

S toga, odigrajte ”dvojku” uz poklon kvotu u Meridianu -1.71!

Što se tiče igre na golove 3+ je dobra opcija sa kvotom 1.77!

6 COMMENTS

  1. Ja sam ovo ispratio sa cistom dvojkom i to samo zbog ovako dobre kvote. Vrijedi pokusati i osloniti se na pojedine igrace

  2. Odlicna kvota na goste. Ali opet, kombinacija na golove je ispracena sa dosta boljim kvotama a vjerujem da ce ih biti dosta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here