Fantastičan poklon: OSVOJI BICIKL I 10% BONUSA!

12

Ukoliko ste ljubitelji promocija, sportska kladionica Meridian, spremila je za vas jednu, koju sigurno nećete propustiti. Odlazak do najbliže trafike ovog puta može vam donijeti fantastičan poklon. U nastavku teksta saznajte o čemu je riječ..

Sportska kladionica Meridian, u okviru nove promocije, poklanja svojim igračima sjajan bonus, ali i poklon!

Uplati na trafikama ( Tobacco S Press i Tobacco Shop) i osvoji 10% bonusa petkom, subotom i nedeljom, na prvu uplatu veću od 5€. 

Uplatom većom od 10€ i više, ulaziš u igru za glavni poklon – BICIKL. Poklon se dodjeljuje 31.05.

Igrači Meridian kladionice navikli su na poklone. Ovaj će vas sigurno obradovati, a i u vremenu kakvom danas živimo i dobro poslužiti.

Uvjerite se zašto je Meridian najbolja sportska kladionica na Balkanu. 

Ukoliko ste ljubitelji sportskog klađenja onda uz najveće kvote ostvarite savršene dobitke. Za sve ljubitelje online kazina, Meridian online kazino nudi najbogatiju ponudu igara.

Kladi se u Meridianu i ostvari savršene dobitke!

12 COMMENTS

  1. Meni je gotiva sto ova sportska kladionica nudi raznovrsne nagrade, prije svega potrebne i dobre.. tako da cu uplacivati na ovaj nacin samo zbog ovog bicikla.

  2. Kec je ovo dosta dobro namjestio pa moze da se pohvali sa time da je predao utakmicu.. ma GG3+je uvijek bila najjaca igra.

  3. Sve u jedno i bonus a i biciklo.. mada mene ovako dobre glavne nagrade nikada nisu htjele tako da su mi bonusi zagarantovani. I ne zalim se, odlicno je to, tiket vise.

  4. Nema preko Meridian kladionica, sve pohvale veliki izbor za način uplate depozita za kladjenje a da skoro na svaku ima neka promocija bonusi

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here