Kaluđerović: Odbijanjem razgovora Savićević je potvrdio da mu ne odgovaraju sagovornici koji njegove stavove lagano mogu da demantuju

0

Bivši internacionalni fudbalski sudija Jovan Kaluđerović, koji je prošle godine bio jedini protivkandidat Dejanu Savićeviću za mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore, obratio se fudbalskoj javnosti novim saopštenjem.

Kaluđerović je prije desetak dana pozvao Savićevića na TV duel, a danas je saopštio da od duela neće biti ništa, i to ne njegovom voljom.

Dejan Savićević je odbio da učestvuje u emisiji na Javnom servisu RTCG u kojoj smo trebali da budemo gosti on i ja. Nakon emisije Argumenti, u kojoj je saopštio niz neistina, javno sam pozvao Savićevića da ‘stisne petlju’ pa da porazgovaramo pred očima javnosti i iznesemo činjenice“, kazao je Kaluđerović.

Savićević je gostujući na pomenutoj emisiji pozvao da Kaluđerovića da se pojavi na televiziji, kaže koji ga klubovi podržavaju, izloži svoj program i povede saradnike.

Neka sa sobom povede Raja Božovića, pošto vidim da su nakon svega ponovo u dobrim odnosima, Vera Dukića i Duška Šarića“, kazao je Savićević.

Kaluđerović ga je odmah sjutradan u saopštenju pozvao na TV duel.

Odbijanjem razgovora Savićević je potvrdio da mu ne odgovaraju sagovornici koji njegove stavove lagano mogu da demantuju. Sa druge strane, pripremio sam pitanja na koja Dejan nema, niti može imati odgovore. Ostaje da čekamo i nadamo se da će državni organi konačno preuzeti zakonske korake i privesti Dejana poznanju prava“, saopštio je Kaluđerović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here