Milošević: Neću čekati da me tjeraju

Top Vijesti

Trener Partizana Savo Milošević bio je vidno utučen posle šokantnog poraza od Napretka, a iz njegove izjave može se zaključiti da razmišlja o ostavci.

– Čestitam Napretku na pobjedi. Ponovo smo propustili veliki broj šansi i ponovo smo bili neozbiljni. To već prelazi neke granice koje ja mogu da podnesem. Imamo još par utakmica, a moj status i status dosta igrača je pod velikim znakom pitanja, rekao je Milošević.

Na pitanje zbog čega se ponavljaju greške i Partizan gubi dobijene utakmice, Milošević je odgovorio:

– Jedan od razloga je da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, da nemamo veliki broj igrača. Međutim, danas smo imali situaciju da imamo rezultat, ali nije bila koncentracija na nivou da se to održi. Ponovo smo počeli da srljamo i bilo je dosta taktičke nediscipline. Već se dešavalo više puta, kad malo spustimo gard…ova ekipa ima svoj limit i ako nije na maksimumu, ako ne igra maksimalno, to ode predaleko i to je posle teško zaustaviti. Očigledno da ni ja ni moj stručni štab ne uspijevamo da riješimo to pitanje. Rezultati diktiraju mnogo toga, moramo biti realni. Negdje ću morati da idem, nagovijestio je Milošević.

Trener crno-bijelih i dalje uživa podršku navijača, a i iz uprave kluba su poslije meča u Hagu poručili da imaju povjerenja u njega.

– Ja mislim da neću čekati da me tjeraju. Uvijek sam birao u životu da ja odem prije nego što me otjeraju, dodao je Milošević.

Na pitanje ko od igrača juče nije bio ozbiljan, Milošević je odgovorio:

– Skoro svi. Nijedan dogovor nismo ispoštovali iz svlačionice. Da ne zalazim u detalje, zaključio je Milošević.

Najnovije vijesti

Njemačka u velikom stilu započela UEFA Euro 2024

Njemačka je na spektakularan način otvorila UEFA Evropsko prvenstvo 2024. pobijedivši Škotsku sa 5-1, postajući treći uzastopni domaćin koji...

Povezane objave