OGLASILE SE VOJVODE: Demantujemo da naše skandiranje ima bilo kakve veze sa genocidima, prozivanju manjinskih naroda, huškanju

0

Navijačka grupa Vojvode oglasila se saopštenjem za javnost povodom sinoćnjeg skandiranja u Podgorici.

Oni demantuju da je njihovo skandiranje imalo bilo kakve veze sa genocidima, huškanju…

Saopštenje prenosimo u cjelini:

Ovim putem želimo da se obratimo javnosti povodom sramnih saopštenja i optužbi koje stižu na naš račun!

Navijačka grupa Vojvode Nikšić od svog osnivanja pa do dana današnjeg nikad nije bila, niti će biti dio političkih struktura i partija!

Naša jedina partija i ideal koji nas godinama vodi je grad Nikšić, i fudbalski klub Sutjeska oko kojeg smo godinama okupljeni, i koji će imati bezuslovnu podršku dokle god postojimo.

Baš čudno da se 10 dana pred izbore koji se održavaju u Crnoj Gori javljaju sve političke stranke i subjekti i preko našeg imena pokušavaju da skupe jeftine političke poene.

Toliko ste “gospodo” zatrovali ovo društvo da političke kampanje pokušavate da pravite preko navijača Sutjeske.

OVIM PUTEM DEMANTUJEMO DA NAŠE SKANDIRANJE IMA BILO KAKVE VEZE I SA KAKVIM GENOCIDIMA, PROZIVANJU MANJINSKIH NARODA, POZIVANJE I HUŠKANJE NA NEŠTO TOME SLIČNO.

I SAMI SMO MULTIETNIČKA GRUPA TAKO DA NE POKUŠAVAJTE DA OD NAS NAPRAVITE NEŠTO ŠTO NIJESMO!

Jednostavno neka navijačka prepucavanja nikada nećete moći da shvatite, ali ste prvi da prenesete i predočite javnosti stvari onakvim kakve nijesu!

NA NAŠOJ TRIBINI NIKAD NIJE BILO NITI SMIJE BITI POLITIKE!

I TO JE ONO ŠTO NAS KRASI KAO PRAVU BRAĆU I DRUGOVE NA ŠTA SMO KAO GRUPA GODINAMA PONOSNI !

Kao i neka prethodna i ovo saopštenje je upućeno kvazi novinarima, političkim licemjerima, kvazi portalima i domaćim špijunima koji godinama navijače Sutjeske pokušavaju da predstave u našem društvu kao najgore.

Ne sjećamo se da se ovolika buka digla oko naših humanitarnih akcija, o akcijama dobrovoljnog davanja krvi, o novogodišnjoj akciji u kojoj smo pomogli najugroženije porodice u Nikšiću.

Sportski pozdrav, samo Sutjeska!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here