1.CFL: Budućnost nastavlja poćeru za Sutjeskom, može li Iskra iznenaditi Petrovac?

Na programu su utakmice 28.kola Telekom 1.CFL.


ZETA (3) – RUDAR (8)

Derbi ove runde domaćeg šampionata u Golubvcima igraju Zeta i Rudar. Ove ekipe u meč ulaze iz različite perspektive. Zeta se bori za Evropu, a Rudar da izbjegne baraž.

Zeta nije dobila Rudara na zadnjih sedam međusobnih utakmica, a ako mislite da će se to sada desiti Meridian će vas nagraditi kvotom 1.73. Čak šest od zadnjih sedam međusobnih mečeva ovih timova je završen neriješeno (3.05). Da je Rudar ipak autsajder govori i kvota 5.15, no ako ste fan Pljevljaka i vaš tim slavi „debelo“ ćete zaraditi.


MORNAR (12) – BUDUĆNOST (2)

Pitanje favorita u ovom meču je suvišno i postavljati. I forma i pozicija na tabeli, a i igrački kadar su jasna indicija ko „mora slaviti“.

Sve osim pobjede Budućnosti (1.30) bila bi senzacija. Mornar je slavio samo jednom ove sezone, a ako bi upisao drugu pobjedu igraču Meridian kladionice bi za to za jedan uplaćeni euro dobitak bio devetostruko uvećan.


SUTJESKA (1) – LOVĆEN (11)

Domaćin je apsolutni favorit u ovoj utakmici i 1 (1.34) ne bi trebalo da izostane. Sutjeska se bori za opstanak i ovakve utakmice mora dobijati jer za rivala ima jednu od najslabijih ekipa u šampionatu.

Ipak, Cetinjani su dva puta otkinuli bodove Sutjesci i za one hrabrije igrače dobra kvota se nudi na X2 (2.82).


GRBALJ (6) – PETROVAC (5)

Možda i najneizvjesniji duel 29.kola 1.CFL igra se u Radanovićima.

Riječ je o okršaju primorskih rivala Grblja i Petrovca.

Domaći tim ne zna za poraz od Petrovca u zadnjih šest međusobnih mečeva, a pobjeda u ovoj utakmici im se vrednuje sa 2.04.

Petrovčani moraju juriti pobjedu i ako vjerujete u njihov trijumf dobićete odličnu kvotu 3.70.


OFK TITOGRAD (4) – ISKRA (7)

Zanimljiv duel nas očekuju u podgoričkom naselju „Stari Aerodrom“ đe domaći OFK Titograd čeka Iskru.

Titograd će sigurno ići na pobjedu (1.89) kako ne bi dozvolio Zeti da mu umakne u borbi za poziciju tri.

Sa druge strane Iskra igra dobro u gostima đe osvaja više bodova nego kod kuće. Danilovgrađeni su do sada samo jednom savladali Titograd, a ako to ponove a vi odigrate na njih Meridian vam daje odličnu kvotu 4.15.

Advertisements