1.CFL: Šampion remizirao sa Lovćenom

0

Fudbaleri Rudara remizirali su juče na svom terenu sa Lovćenom 1:1.

foto: Bajko Stanojević

Gosti su poveli u 5. minutu preko Vladana Tatara koji je bio siguran realizator jedanaesterca. U 13. minutu ekipa Mirka Marića je imala sjajnu šansu preko Živkovića , ali je golman Petković bravurozno reagovao. 

Nedugo zatim, dobru priliku za poravnanje rezultata imao je Noma, ali je još jednom Petković pokazao svoj kvalitet. Igrao se 32. minut kada je Neđeljko Vlahović odlično šutirao, ali je reprezentativni golman Crne Gore bio na pravom mjestu.

U 54. minutu su gosti mogli da dupliraju prednos, međutim, greške Mirka Radišića ofanzivci ekipe sa Cetinja nijesu uspjeli da iskoriste.

Kada su svi na stadionu mislili da će Lovćen iz Pljevalja odnijeti čitavi plijen, japanski internacionalac Noma se postarao da tako ipak, ne bude i u 90. minutu je donio poravnanje rezultata svom timu.

FK RUDAR-FK LOVĆEN 1-1

Stadion: pod Golubinjom

Strijelci: Noma-Tatar (penal)

Rudar : Radanović – Nestorović, Živković , Radišić, Alić ( 70 .Reljić),Vlahović , Gačević (od 46. Knežević)  , Božović , Noma , Kaludjerović

Lovćen: Petković – Tatar,Radović (od 82. Ibrić) , Žunior (od 76. Ćuković), Tiodorović,Martinović,Došljak,Rogošić,Tomić,Vujanović (od 66. Radunović),Petrić.