Crnogorac bez razloga odstranjen iz tima

0

Crnogorski napadač Luka Rotković već dva mjeseca ne nastupa u dresu Dinama iz Minska.

Foto: Dinamo Minsk FB

Mnogi su se u Crnoj Gori pitali zbog čega miljenik navijača ekipe iz Minska nije u timu.

Spekulisalo se da je u pitanju povreda, međutim ipak nije…

Ekskluzivno za naš portal Rotković je kazao da je dolaskom novog trenera sve pošlo niz vodu.

Ne, nije u pitanju nikakva povreda nego sam sklonjen iz tima. Stigao je novi trener, doveo par smiješnih fudbalera koje je prethodno hvalio, tako da sam ja sklonjen iz prvog tima evo dva mjeseca. Treniram i radim naporno, kao i što sam navikao. Izdržaću još ovaj mjesec dana, nakon čega mi ističe ugovor – rekao je Rotković.

Takođe, i u Bjelorusiji se mnogi pitaju zbog čega našeg internacionalca nema u timu, obzirom da je i dalje najbolji napadač ekipe (16 mečeva, šest golova).

Miljenik sam navijača, nije im drago što im je najbolji strijelac odstranjen iz tima. Novinari su takođe veoma korektni prema meni. Skoro svaki dan me zovu da pitaju šta je sa mnom. Ali, obećao sam im da ću nakon isteka ugovora napraviti veliku pres koferenciju na kojoj ću reći sve. Oni to zahtijevaju od mene i ja sam dužan da im izađem u susret – jasan je Rotković.

Njemu za manje od mjesec dana ističe ugovor. Rotković je rekao da ima ponuda, ali da će odluku o tome gdje nastavlja karijeru donijeti kad počne prelazni rok.

Ponuda već imam ali ne želim da žurim. Želim da se dobro spremim i da zimski prelazni rok dočekam maksimalno pripremljen za novu sredinu.

On je kazao da u ovom trenutku ne razmišlja o povratku u crnogorski fudbal.

Nikad ne reci nikad, ali u ovom trenutku mislim da ne postoji nikakva mogućnost da se vratim u CFL. Međutim, u fudbalu je sve moguće – istakao je Rotković.