Radulović: Iskoristili smo period iza nas da do tančina skautiramo rivala

0

Fudbaleri Crne Gore odradili su sinoć posljednji trening uoči duela sa Litvanijom…

Na terenu lijepog zdanja stadiona ,,Dariaus ir Gireno“ danas od 19 časova po lokalnom vremenom (18 po srednjeevropskom) pokušaće da dođu do važna tri boda u trci za jedno od prva dva mjesta u grupi G kvalifikacija za EURO 2024.

– Iskoristili smo period iza nas da do tančina skautiramo rivala i pripremimo se ovaj meč. U kratkom vremenskom periodu koliko smo bili zajedno, prezentovali smo im u kako igra domaćin, a to je disciplinovano i agresivno, preskače na sredinu terenu i igraju duge lopte. Moramo da uspostavimo posjed lopte, da bude na našoj strani, a ako to uradimo i samim tim nametnemo svoj stil igre, bićemo blizu uspjeha, rekao je selektor Miodrag Radulović na konferenciji za novinare.

Selektor očekuje da njegovi igrači danas budu konkretni pred golom Litvanije.

– Postigli smo gol u Bugarskoj i dobili utakmicu. Nadam se da će i danas biti kako treba. Naše igre su sve bolje, ali nam nisu donijele broj bodova koje smo željeli, a to je upravo zbog neiskorišćenih šansi na prethodnim susretima, dodao je Radulović i najavio ofanzivnu Crnu Goru.

– Tri boda su prioritet, dva napadača će biti od starta. Očekujem da budemo, uz dobru odbranu i čvrstu sredinu terena, bolji i u napadu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here