Gemistos: Lovćen je veliki klub sa lijepom istorijom

0

Fudbaleri Lovćena od početka priprema 10. januara su trenirali na novi kompleks stadiona na Zlatici, zahvaljujući Fudbalskom klubu Kom, a od četvrtka treniraju u Budvi, gdje igraju i pripremne mečeve.

Slijedi grčevita borba za opstanak u najelitniji rang takmičenja. U prelaznom roku, najstariji crnogorski prvoligaš se osjetno pojačao.

Novi članovi najstarijeg crnogorskog kluba su argentinski napadač Hulijan Montenegro (ex Boavista, Farense, Portugal), njegov kolega po poziciji Grk Giorgos Gemistos, te senegalski štoper Dominik Korea (El Ehido, španska Segunda B).

Prije svega, drago mi je što sam ovdje. Lovćen je veliki klub sa lijepom istorijom. Želim da se zahvalim klubu, a posebno šefu stručnog štaba, koji mi daje priliku da budem dio porodice Fudbalskog kluba Lovćen. Siguran sam da će tim prevazići sve prepreke i da ćemo na kraju sezone slaviti. – rekao je Gemistos.

Uz njih, pristupnice su potpisali golman Pavle Velimirović, iskusni špic Radislav Sekulić i povratnik u vezi Srđan Lopičić, koji je prethodnih šest godina igrao u Indoneziji i Hong Kongu.

Lovćen od četvrtka boravi u Budvi

Lovćen je posljednji na tabeli sa tanušnih osam bodova, pet manje od zone baraža, a jedanaest od sigurne fudbalske kuće.

-Svjesni smo pozicije u kojoj se nalazimo. Ipak, čvrsto vjerujemo da možemo da opstanemo u eliti. Očekujem da ćemo do početka prvenstva kompletirati tim. Od četvrtka radimo punom parom i treniramo  u Budvi, a posebno, veliku zahvalnost dugujemo upravi hotela Splendid, na izvanrednim uslovima. rekao je makedonski stručnjak.

Izvor: fklovćen.me