Paunović: Zaslužujemo mjesto među najboljima

0

Veoma važnu pobjedu ostvarili su igrači Iskre u prošlom kolu 1. CFL.

foto: Vedad Drešević

Oni su na teškom gostovanju u Podgorici porazili tim Mladosti 2-1, a oba gola za tim iz Danilovgrada postigao je sjajni Rodoljub Paunović.

-U utakmicu sa ekipom Mladosti ušli smo sa dosta respekta, dozvolili smo im da prave šanse i da nam priđu golu ali je naša odbrana bila na visini zadatka.Moja šansa u prvom poluvremenu je mogla da promijeni tok utakmice ali nije iskorišćena tako da smo iskreno bili zadovoljni prvim poluvremenom. Što se tiče drugog dijela utakmice smatram da smo bili dosta bolji i strpljiviji od domaćina, znali smo da će oni morati da krenu na sve ili ništa, iskoristili smo to i pobijedili utakmicu, postigao sam dva gola i doneo svojoj ekipi nova tri boda i veliku radost- kaže Paunović.

Paunović je u dresu Iskre na šest mečeva postigao sedam golova. Kako i sam kaže, ovako nešto nije mogao ni da zamisli.

Znate kako, ja sam napadač i moj posao je da dajem golove, za sad to dobro ide. Mislim da ovako nešto nisam mogao ni da zamislim, siguran sam da bi svaki napadač želio da je na mom mjestu u ovom trenutku. Svaki gol je bio ključan do sada u bodovnom smislu.

Za veoma kratko vrijeme Paunović je postao miljenik navijača Iskre. 

Navijači su veoma specifični u ovom gradu,ova sredina je takva da se voli fudbal. Siguran sam da sve igrače vole, obožavaju ali sad sam ja ispao u prvi plan pa sam miljenik, kroz osmijeh kaže Paunović.

Paunović je kazao da je cilj Iskre opstanak u društvu najboljih.

Naš cilj i jeste opstanak, ali kako? Cilj nam je da u što kraćem roku obezbijedimo opstanak i da se fokusiramo na kup utakmice, mislim da imao kvalitetnu ekipu koja može da se nosi sa ekipama iz vrha tabele tako da smatram da zaslužujemo mjesto međju najboljima – zaključio je Paunović.