BOŽOVIĆ: Da je sreće sad bi razmišljali o tituli

0

Ekipa Zete je kao i što se očekivalo lako izašla na kraj sa Jedinstvom.

Slavili su izabranici trenera Vlaisavljevića 3-0, a strijelac drugog gola na meču bio je Balša Božović povratnik u redove ekipe iz Golubovaca.

Božović je na terenu proveo svih 90 minuta, i prikazao je odličnu igru. Golom je najavio ulazak u top formu…

Nakon utakmice, iskusni vezista je kazao da je daleko od top forme, ali se nada da će češće dobijati priliku u nastavku sezone.

Pa dobro, trener Vlaisavljević je odmorio neke igrače i dao šansu nama koji smo imali manju minutažu. Mislim da smo korektno odradili posao i što je najvažnije uknjižili tri boda koja su već bila unaprijed upisana jer je Jedinstvo prežaljeno. Ja sam iskreno daleko od top forme, fali mi utakmica ali raduje me jučerašnji meč i što sam se vratio na pravi način i vjerujem da će me šef više koristiti u završnici prvenstva. Vjerujem da možemo do Evrope iako smo imali pehove s oduzimanjem bodova. Da je sreće danas bi razmisljali i o tituli ali i ovako vjerujem da možemo, sad ova sedmica je presudna, čekaju nas dva teška meča protiv Mladosti na Starom i kući sa Budućnosti i poslije tih mečeva biće manje više sve poznato – poručio je Božović.