159. Vječiti derbi nudi 159+ kvota na kojima možeš DA ZARADIŠ!

0

Iako mnogi misle da je Crvena zvezda već uzela titulu, možda se varaju? Mnogi su mislili da će prethodni derbi crveno-bijeli lako dobiti, pa je Partizan bio bolji rival u tom meču. Sada, pred 159. Vječiti derbi crno-bijeli imaju ogroman motiv da dokažu da su dorasli protivniku i da mogu da pobijede evropsku Zvezdu! Ipak igra se na stadionu „Rajko Mitić“ i Zvezda je favorit pa je kvota na Partizan NEVJEROVATNIH 4.20!

Osim ove kvote kladionica Meridian nudi i najbolju kvotu na Zvezdu, pa svi koji veruju u pobjedu crveno-bijelih će moći da dupliraju svoj ulog na tiketu! Osim toga Meridian je spremio TROCIFREN broj duplih igara kada je ovaj meč u pitanju, a tu je i konačan ishod u prvih 10 minuta. Ako misliš da će posle 10 minuta voditi Zvezda kvota je 7.00, a ukoliko Partizan bude vodio posle uvodnih 600 sekundi kvota je 10.50. Ubačena je i sasvim posebna igra za one koji vole brze opklade, a to je konačan ishod nakon 5 minuta! I tu su kvote ENORMNO VELIKE!

Tu su i 24 duple sigurice, igre koje ti nudi samo Meridian! Od dva tipa koja izabereš dovoljno je da prođe samo jedan, pa ako odigraš X ili 2+ tvoj tiket će proći ukoliko dođe bilo koji od ova dva tipa. A za one koji vole malo drugačije igre tu je specijal! Kvote na gol glavom na meču se kreću oko 5 za oba tima, a ukoliko oba tabora zatresu mrežu udarcem glavom kvota će biti 22!

Specijal nudi načine da se uzme novac za samo dva minuta, a tu su i posebne opklade na Pavkova, Marina i Savića sa jedne, te Gomeša, Zakarića i Tošića sa druge strane! A mnogi najviše očekuju upravo od strelaca, a to su Ričmond Boaći i Rikardo Gomeš. Obojica su već davali golove na derbijima, a Meridian ima preko 50 kvota u ponudi kada je u pitanju njihov međusobni duel!

Na kraju – nije zaboravljeno ni da se u nedelju igra košarkaški derbi! A kada se ta dva meča ukombinuju dobiju se kvote 3.00 i 16!

Advertisements