Lovćen misli na budućnost

0

Fudbalski klub ”Lovćen” juče je potpisao stipendijske ugovore sa četvoricom članova svog kadetskog sastava Danilom Bracanovićem, Matijom  Pejovićem, Petrom Roganovićem i Nikolom Mudrešom. 

Oni su bili nosioci igre trenera Đura Mijuškovića, koji je u jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto, a do same završnice prvenstva dijelili drugo mjesto. Potvrdu svog talenta i potencijala dobili su i danas od strane svog matičnog kluba. Naime, četvorica članova donedavno kadetskog sastava Lovćena potpisali su trogodišnje stipendijske ugovore i na taj način dobili satisfakciju za svoj dalji rad i usavršavanje, kao i jasan znak da klub na njih najozbiljnije računa i u budućnosti. Klub se ovom prilikom zahvaljuje roditeljima naših igrača na tome što su u fudbalskom klubu Lovćen prepoznali kolektiv u kojem će njihova djeca moći da steknu adekvatno fudbalsko obrazovanje, kvalitetan napredak i stasavanje u prvom timu.

Matija Pejović, godište 2000, igra na poziciji štopera. Karakretiše ga dobar skok, tehinka, udarac glavom i pravovremeni start. Postigao je dosta pogodaka ove sezone i bio jedan od zapaženijih igrača. Tokom zimskih priprema je priključen pripremama prvoga tima.

Ovom prilikom želim da se zahvalim upravi kluba koja je ove godine imala sluha za mene, te što ću imati priliku da budem sa prvom ekipom i što brže napredujem. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. – rekao je Pejović.

Petar Roganović, godište 2000, zavrijedio je pažnju igrama u kadetskoj ligi, gdje je bio standardan igrač i postigao je dva gola.

– Drago mi je što sam stekao povjerenje Fudbalskog kluba ”Lovćen” i šefa stručnog štaba. Svjestan sam kakve su obaveze i izazovi preda mnom i nadam se da ćemo imati uspješnu saradnju. Želio bih da se zahvalim trenerima omladinske škole koji su nas usmjerili na pravi put. – kazao je Roganović.

Danilo Bracanović, godište 2000, igra na poziciji štopera i beka. Bio je kapiten kadetskog sastava i imao zapažene nastupe u kadetskoj ligi.

Velika je čast potpisati ugovor sa najstarijim crnogorskim fudbalskim klubom, jer je to za mene novi izazov. Trudiću se i uvjek dati svoj maksimum, te opravdati ukazano povjerenje. – kazao je Bracanović.

Nikola Mudreša, godište 2001. Igra na poziciji krilnog napadača. Istakao se sa svojih 11 golova u kadetskoj ligi Crne Gore i time zaslužio poziv za u17 reprezentaciju.

Drago mi je što je stručni štab i uprava kluba prepoznala moj trud i rad. Daću sve od sebe da steknem povjerenje i opravdam očekivanja. – rekao je Mudreša.