Lovćen počeo pripreme, osnovni cilj …

0

Prozivkom i prvim treningom na stadionu na Obilića poljani, prvotimci Fudbalskog kluba “Lovćen” juče su počeli pripreme za 2017/18 sezonu.

Prvi radni dan nakon pauze obilježila je dobra atmosfera u redovima ’crvenih’, a treningu su prisustvovala čak 26 prvotimca.

Tokom prozivke, fudbalere „Lovćena“ pozdravio je predsjednik Uprave FK „Lovćen“ Ivan Vukmirović, koji im je poželio uspješan rad tokom priprema, te istakao da baš kao što je to bilo do sada, klub će pružiti svu neophodnu podršku i obezbijediti uslove kako bi ostvarili zacrtani cilj, a to je povratak u Prvu ligu.
Šef stručnog štaba „Lovćena“ Dragan Kanatlarovski, koji je naš tim vodio i u prethodnoj polusezoni, danas je bio zadovoljan odzivom igrača.

Naši fudbaleri moraju dati svoj maksimum, kada je u pitanju trening, kao i u radu sa stručnom štabu. Nadam se da ćemo zajedničkim estuzijazmom krenuti i zajedno ići ka cilju, a to je borba za ekpresan povratak u prvoligaško društvo. Kako sam to rekao fudbalerima tokom prozivke, osnova svega mora da bude rad, red i disciplina. – rekao je Kanatlarovski.

Naš tim danas je trenirao na glavnom terenu, a šef struke „Lovćena“ predočio je i kakav je plan priprema.

Plan je da se tokom narednih dana ’sredimo’ i da vidimo sa kojim igračkim kadrom raspolažemo i da li su i na kojim pozicijama, eventualno, potrebna pojačanja. Drugi dio pripremnog perioda radićemo na Zlatiboru, gdje ćemo odraditi i nekoliko kontrolnih mečeva.

Na prozivci su bili prisutni jednim dijelom igrači koji su nastupali za naš tim u prethodnoj sezoni. Takođe, na prozivci su se pojavili dva nova pojačanja Ivan Jablan, Marko Ilinčić, Danilo Bakić, Semir Kalač, igrači iz omladinskog pogona koji su nedavno potpisali stipendijske ugovore, te nekoliko igrača koji su dovedeni na probu.