Dečić “napada” komšije iz Golubovaca

0

Već na otvranju nove fudbalske sezone očekuje nas veoma zanimljiv susret u Tuzima gdje se sastaju Dečić i Zeta.

foto: Vedad Drešević

Ova dva tima su u prošloj sezoni pružala zaista sjajne partije, međutim, domaćin nije izborio plasman na evropsku scenu, dok su „vukovi“ igrali kvalifikacije za Ligu Evrope.

U ovoj sezoni domaćin ulazi sa jasnim ciljem, a to je opstanak u prvoligaškom društvu. Svjesni su u taboru iz Tuzi da neće biti lako, ali sa koliko toliko pojačanim sastavom. Dečić će svakom protivniku biti tvrd orah, posebno kad se igra na „Tuškoj bonbonjeri“.

Dušan Nestorović najavljuje tešku utakmicu, ali se nadam da njegov sastav može do dobrog rezultat.

Sigurno nas očekuje jedna teška utakmica,dolazi nam ekipa Zete koja je isto kao i mi promijenila dosta igrača u svojim redovima. Mislim da smo se dobro spremili i jedno je sigurno,probaćemo svi da damo maksimum da napravimo dobar rezultat na startu prvenstva,jer to bi nam mnogo značilo,da li će to biti dovoljno vidjećemo. Sigurno da neće biti lako ali uz našu želju i borbenost i pomoć naše publike sigurno možemo doći do dobrog rezultata – kazao je Nestorović.

Uzdanica tim iz Golubovaca, Nikola Krstović vjeruje da njegova ekipa može već na startu sezone do povoljnog ishoda na „vrućem“ gostovanju u Tuzima.

Očekivanja sa ovakvom ekipom su velika. Biće ovo dobro i zanimljivo prvenstvo jer će svaki meč praktično biti derbi. Mi kao uvijek na svaku utakmicu idemo na pobjedu tako će biti i sjutra u Tuzima – kazao je Krstović.