Saznajte koji je fudbaler trebalo da zaigra za Crnu Goru!

0

Menadžer Sergeja Milinkovića Savića Mateja Kežman, priznao je da je fudbaler Lacija mogao da zaigra za reprezentaciju Crne Gore.

foto: fscg.me

Za jednog od najboljih mladih igrača Evrope nije bilo mjesta u selekciji Srbije tokom kvalifikacija za Mundijal, pa se spekulisalo da će Sergej možda obući dres “sokolova”.

“Nedavno čitam neki članak u štampi kako FS Srbije radi punom parom da dovede Mileta Svilara, mladog golmana Benfike, u prvi tim, kako smo ranije zbog nebrige gubili igrače i kako je Savez sada pravovremeno reagovao. A pred nosom nam je jedan Sergej Milinković-Savić, naš najvredniji fudbaler, i jedan od najvećih talenata na ovim prostorima u ko zna koliko posljednjih godina, što će uostalom i pokazati u nekoj budućnosti – e njega smo mogli već da izgubimo, jer on je već mogao da zaigra i za Crnu Goru, i za Španiju, i za Italiju. Mogao je da nam ode, a mi nismo učinili sve da ga zadržimo. Ti pričaš o Svilaru, a ovde ti je neko mnogo veći od Svilara i ti ga puštaš niz vodu”, rekao je Kežman za Vice.com.

Srpski mediji prenose da će Sergej Milinković Savić debitovati u dresu “orlova” u predstojećim prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje u novembru.

cdm.me / vice.com