KAŽIĆ: Nastavljamo da se borimo

0

Fudbaleri Budućnosti su juče deklasirali sastav Dečićapod Goricom“. Sjajna atmosfera na tribinama bila je vjetar u leđa izabranicima trenera Kažića.

foto: fk-buducnost.me

I nakon ovog kola zaostatak za ekipom Sutjeske je “velik”. Čak 11 bodova više ima prvoplasirana Sutjeska u odnosu na Budućnost, međutim, trener “plavih” Dragan Kažić (koji zbog smrtnog slučaja u porodici nije bio juče na klupi “plavih”) vjeruje u svoju ekipi i ističe da će njegovi izabranici uraditi sve da smanje bodovni zaostatak.

Sutjeska ima veliku bodovnu prednost i zavisi isključivo od svojih rezultata. Mi ćemo se potruditi da tu bodovnu prednost smanjimo i učinimo borbu za prvaka neizvjesnijom – kaže Kažić.

Juče je u dresu domaćeg tima veoma dobru partiju pružio jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera, Nikola Kumburović. 

Što se tiče Kumburovića, radi se o jednom veoma talentovanom momku koji ima perspektivu. Naredni period će za njega biti veoma značajan jer su mu potrebne utakmice kako bi se pravilno razvijao i napredovao – zaključio je Kažić.

BUDUĆNOST-DEČIĆ 4:1

Strijelci: Mirković 10′ Vlaisavljević 40′ Raičević 76′ Nikač 78′ – Golubović 7′

Stadion: “pod Goricom” (oko 2000)

Sudija: Miloš Bošković 7

BUDUĆNOST: Mijatović 7,Vukčević 7,Tučević 7.5,Pejaković 7 (Tući -),Igumanović 7 (Marković -),
Nikač 7.5 (Camaj),Vlaisavljević 8, Simović 7, Mirković 7, Kumburović 7.5, Raičević 7.

DEČIĆ: Rosandić 7.5 ,Nestorović 6.5 ,Golubović 6 (Klikovac 5),Camaj 5 (Anđušić-),Prebiračević 5,Ujkaj 6(Đukić -),Racković 5,Vulaj 6.5 ,Vlahović 6,Tuzović 6,Mihailović.

Igrač utakmice: Vlaisavljević 8